Casa de pariuri sportive Winmasters a fost fondată în 2014 și a intrat pe teritoriul țării noastre în anul 2015. Deși inițial Winmasters nu a avut o primire prea plăcută în România din cauza mai multor aspecte, s-au dezvoltat constant adăugând periodic noi elemente și schimbând altele conform cerințelor clienților săi. Astfel, a la finele anului 2016 a reușit să devină una dintre cele mai căutate și accesate case de pariuri din România. Una dintre atracțiile site-ului, bonusul de bun venit, a suferit multe modificări de-a lungul timpului, dar rezultatul final este unul care ne încântă. Astfel că, avem la dispoziție un bonus de bun venit de top ideal pentru un nou venit. Cotele pariurilor standard și live sunt foarte bune, uneori chiar cele mai bune de pe piață. De asemenea, este disponibilă transmisiunea live a celor mai importante meciuri din numeroasele sporturi disponibile.


555 RON BONUS INCENDIAR  DE BUN VENIT

Ia-ți bonusul!

                   Informații

 • Se pot efectua pariuri pe termen lung
 • Există o versiune mobile a site-ului
 • Peste 30 de sporturi disponibile
 • Serviciul de asistență clienți e foarte rapid

                        Sfaturi

 • Profitați de bonusul de bun venit
 • Puteți vizualiza meciurile favorite prin Live Stream
 • Aveți foarte multe opțiuni de pariere live și pre-live
 • Puteți propune pariuri

Cum mă înregistrez?


Înregistrare pe site-ul casei de pariuri Winmasters România se face destul de rapid. Meniul de înregistrare pornește de îndată ce apăsați butonul roșu din partea dreaptă numit Înregistrează-te acum. Se va deschide o fereastră împărțită în 3 rubrici delimitate: detalii personale, contul Winmasters și confirmarea. În prima rubrică vi se va cere să introduceți câteva date personale precum: nume, prenume, CNP, naționalitate, data de naștere, țara în care locuiți, orașul, adresa completă, codul poștal și numărul de telefon. A doua rubrică se referă la datele necesare conectării la contul dumneavoastră Winmasters. Mai exact, trebuie să vă alegeți un nume de utilizatori unic, o parolă sigură pe care doar dumneavoastră să o știți și va trebui să selectați moneda cu care veți paria pe site. Ultima rubrică necesară înregistrării necesită introducerea unui cod de securitate și confirmarea că sunteți o persoană majoră și ați sunteți de acord cu Termenii și Condițiile Winmasters.

Bonusul de bun venit


Winmasters bonus de bun venit este unul destul de consistent. Aveți ocazia să primiți cadou încă odată suma pe care o depuneți prima dată în contul personal. Tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați/autentificați pe site și să realizați o depunere cu cod promoțional Winmasters, BONUS555. Dacă suma pe care ați depus-o depășește plafonul minim de 40 RON, veți primi cadou încă odată suma depusă în limita a 555 RON și în plus un voucher gratuit în valoare de 40 RON.

Versiunea mobilă de pariat


Din păcate, Winmasters România nu deține încă o aplicație mobilă dedicată telefoanelor mobile și tabletelor asemeni altor case de pariuri online. Totuși, există o versiune mobilă a site-ului, Winmasters Mobile, care poate fi accesată la aceeași adresă web de pe orice dispozitiv mobil, indiferent de sistemul de operare cu care rulează.  Interfața acestei versiuni a site-ului este plăcută la vedere și ușor de folosit asemeni versiunii de desktop. Sunt disponibile toate opțiunile de pariere live din Winmasters Live deja cunoscute. De  asemenea, se pot efectau tranzacții prin toate metodele cunoscute și aveți disponibile aceleași promoții competitive. Din punct de vedere al securității, nu trebuie să aveți nicio grijă, și această versiune a site-ului este foarte bine securizată asemeni versiunii desktop. Aveți posibilitatea de vă adăuga meciurile dorite la secțiunea de favorite și vizualiza prin live stream direct de pe telefonul mobil. Sunt oferite și statistici live cu privire la evoluția fiecărui meci. Este disponibilă opțiunea de Cash Out prin care puteți întrerupe oricând un bilet, chiar și în timpul jocului. Interesant este că puteți accesa această versiune a site-ului direct din pagina principală prin meniul Mobile. Site-ul se mișcă rapid și fluent în condițiile unei conexiuni bune la internet. Probabil în viitor va fi implementată și aplicația mobilă Winmasters App, dar până atunci versiunea mobile a site-ului este o alternativă foarte bună.


555 RON BONUS INCENDIAR  DE BUN VENIT

Ia-ți bonusul!

Promoții


Secțiunea de promoții a agenției este una foarte bogată în bonusuri Winmasters. Prima promoție se numește 60% Acumulator. Cu cât pariați pe mai multe meciuri, cu atât procentul bonusului crește. Oferta este valabilă pentru pariurile multiple a căror evenimente depășesc cota de 1.35. O altă promoție se numește Pariază fără risc și vă garantează banii înapoi pentru orice pariu simplu de meci de fotbal care s-a terminat 0-0. A treia promoție este una specială prin care puteți face propuneri de pariuri pentru orice sport. Mai exact, puteți realiza o opțiune specială de pariere pe care veți putea paria. O altă ofertă vă recompensează cu 20 RON pentru fiecare prieten adus pe site, în limita a 200 RON. Ultima ofertă este și cea mai bună, vă garantează câștigul biletului chiar dacă aveți un meci pierdut. Condițiile de participare sunt ca fiecare meci să aibă o cotă minimă de 1.25, iar miza să depășească 20 RON. Majoritatea promoțiilor periodice sunt activabile prin anumite coduri bonus Winmasters.

Avantaje și dezavantaje


Deși casa de pariuri sportive Winmasters excelează la mai multe capitole, nu este chiar cea ideală. Vă vom prezenta în continuare o parte dintre avantajele acesteia, dar și principalele dezavantaje pe care ar trebui să le aveți în vedere. Desigur, brandul s-a dezvoltat extraordinar de mult de-a lungul timpului, iar viitorul promite multe lucruri bune, dar mai sunt aspecte la care Winmasters mai are de lucrat. Poate după îndeplinirea acestor dezavantaje va deveni numărul 1 în România. Fără alte cuvinte, avantaje și dezavantaje:

Avantaje:

 • Bonus de înregistrare foarte generos
 • Există opțiunea de Live Chat
 • Transmisiuni sportive live direct în platformă
 • Opțiunea de Cash Out
 • Colecția de promoții se adresează oricărui buget

Dezavantaje:

 • Puține meciuri în Live Stream
 • Cotele de pariuri nu sunt întotdeauna cele mai bune
 • Nu există o aplicație mobilă dedicată
 • Ar fi utile mai multe opțiuni de pariere standard și live

Metode de plată, limite și comisioane


Tranzacțiile pe site-ul Winmasters România se pot realiza foarte ușor prin mai multe metode de plată online, precum transfer bancar electronic, carduri de credit și portofele electronice online. Toate metodele pe care vi le vom prezenta sunt asigurate de companii uriașe, internaționale capabile să vă protejeze datele personale și banii de orice atac cibernetic. Astfel, identitatea și tranzacțiile pe care le efectuați sunt în deplină siguranță. Metodele de plată disponibile sunt: cardurile de credit Visa și MasterCard, portofele electronice NETELLER, paysafecard și Skrill și transferul bancar electronic. Depunerile minime sunt de 40 RON, iar retragerile minime de 80 RON pentru majoritatea metodelor de plată, cu excepția transferului bancar care are limita minimă de 200 RON. Nu se pot face retrageri prin paysafecard. Niciuna din metodele aminite nu percep comision de depunere, iar cel de retragere este de 3%. Depunerile se realizează instantaneu pentru toate metodele cu excepția transferului bancar, care poate ajunge la 3 zile lucrătoare. Retragerile durează în medie 2-3 zile, iar pentru transferul bancar poate atinge 5 zile lucrătoare.

Serviciul de asistență clienți


Pentru contactarea departamentului de asistență clienți aveți disponibile mai multe modalități de contact. Cel mai rapid este cel prin Live Chat disponibil in fiecare zi între orele 10:00-22:00 în care în doar câteva secunde un reprezentant al departamentului vă va sta la dispoziție. A doua metodă este cea prin e-mail prin completarea formularului din meniul Contact. Ultima metodă este cea telefonică la numărul de telefon cu tarif normal 0318 600 444 disponibil în fiecare zi între orele 09:00 și 23:00.

Concluzie


Așadar, Winmasters România este o casă de pariuri de top care continuă să ofere servicii de calitate și oferte promoționale de neegalat. Urmăriți în permanență secțiunea de promoții a site-ului și vânați orice cod bonus Winmasters pentru premii și avantaje suplimentare, precum Winmasters bonus fără depunere. Deși brandul nu a lansat încă aplicația mobilă Winmasters Android dedicată dispozitivele mobile cu sistem de operare Android, versiunea mobile a site-ului este o alternativă foarte bună până în prezent. Profitați de opțiunile inedite ca opțiunea de propuneri de pariuri și opțiunea de Cash Out pentru o experiență cât mai plăcută. Acestea fiind spuse, site-ul nostru vă recomandă casa de pariuri Winmasters!