Brandul Unibet este recunoscut la nivel internațional, în special în Europa, pentru profesionalismul de care dă dovadă și inclinația către cerințele clienților săi, fapt care a generat și aprecierea generală în mediul online cu privire la această companie. Unibet vă pune la dispoziție unele dintre cele mai bune cote de pariuri sportive online pentru competiții din cele mai cunoscute sporturi. Site-ul vă oferă posibilitatea să vizionați streamuri de meciuri live la orice oră din zi, precum și notificări pentru fiecare eveniment important ce ține de biletul dumneavoastră. De asemenea, site-ul poate fi accesat și prin intermediul aplicației mobile Unibet de pe orice telefon mobil sau tabletă. Depunerea și cash out-ul banilor poate fi realizat printr-o serie de modalități de plată online, iar pentru orice nelămuriri, departamentul de relații clienți vă stă la dispoziție. În paragrafele următoare vă vom prezenta toate acestea și multe altele mai pe larg.

BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC

Pariază acum

                   Informații

 • Bonusuri și promoții de luat în seamă
 • Pariuri sportive cu cote foarte bune
 • Stream live pentru diverse sporturi
 • Aplicația mobilă de pariuri sportive Unibet

                        Sfaturi

 • Vânați perioadele importante din an deoarece sunt pline de promoții Unibet
 • Aplicația mobilă se mișcă fluent, deci apelați la ea cu încredere
 • Realizați pariuri online sportive live în orice moment al zilei
 • Vizionați orice meci live prin stream-uri asigurate de Unibet

Cum mă înregistrez?


Înregistrarea pe site-ul Unibet este destul de simplă. Pentru început, trebuie să apăsați butonul galben denumit “Înregistrare” din partea dreaptă. Odată ajuns în pagina de înregistrare, vi se va cere să introduceți câteva date personale, precum nume, prenume, data de naștere, CNP-ul, e-mailul. În cea de-a doua fază, vi se va cere adresa, codul poștal aferent și numărul de telefon personal. Ulterior, va trebui să vă

stabiliți un nume de utilizator cu care să vă logați pe site, precum și o parolă corespunzătoare. De asemenea, vi se va cere și o întrebare confidențială de securitate. Iar ultima fază a înregistrării este cea în care vă sunt prezentate ofertele de bun venit și vi se cere să confirmați că aveți peste 18 ani și că respectați regulamentul cazinoului Unibet, reprezentat de Termeni și Condiții. Vă recomandăm să le citiți cu atenție înainte de a vă da acordul în ceea ce le privește.

Bonusul de bun venit


Odată înregistrat pe site, aveți ocazia să beneficiați de bonusul de bun venit. În cazul pariurilor sportive, bonusul „Pariu fără risc” vă garantează banii înapoi în limita a 250 lei pentru primul pariu efectuat și pierdut. Banii pariați vă vor fi rambursați imediat sub forma unor bani bonus ce nu vor putea fi retrași imediat. Orice bonus primit vine la pachet cu anumite cerințe de pariere. În cazul bonusului de bun venit, este necesară rularulea bonusului primit de 3 ori la meciuri cu cote de minim 1.4.

Aplicația mobile de pariat


Brandul Unibet vă garantează o experiență plăcută și completă din toate punctele de vedere. În ceea ce privește accesibilitatea, Unibet România primează la acest aspect. Există 3 aplicații diferite corespunzătoare celor 3 mari secțiuni ale site-ului, pariuri sportive, cazinou și poker. Aplicația pentru pariuri sportive se numește Unibet Sports Betting și vă  oferă posiblitatea să efectuați pariuri pentru orice tip de sport și vă pune la dispoziție aceleași cote fantastice prezente și pe site. Prin intermediul ei puteți viziona sute de streamuri live din cele mai importante sporturi și competiții direct de pe telefonul mobil. De asemenea, puteți primi notificări pentru evenimente importante din meciurile pariate. Totodată, puteți accesa promoțiile și ofertele Unibet valabile și pe site. Toate acestea într-o interfață facilă, ușor de folosit, cu un design plăcut, similar site-ului principal Unibet. Aplicația mobilă Unibet Sports Betting este disponibilă, asemeni și celorlalte două aplicații Unibet, pentru orice dispozitiv mobil cu sistem de operare iOS sau Android. Pentru telefoanele mobile și tablete cu sistem de operare  iOS aplicația poate fi descărcată direct din magazinul specializat AppStore, iar pentru dispozitivele mobile cu Android există un link special pe site-ul Unibet care vă va redirecționa automat către pagina de descărcare.

Promoții


Secțiunea de pariuri sportive Unibet vă asigură o serie de promoții speciale pentru pariori. “Asigurarea Unibet 90+” presupune rambursarea pariurilor pierzătoare de tipul Scor corect, Pauză sau Final, Primul marcator și Ultimul marcator în care se marchează un gol în prelungiri. Condiția ca pariul să fie eligibil asigurării este ca miza pariului să fie mai mare de 25 lei și să nu depășească 200 lei. O altă promoție se adresează pariurilor live și poartă numele de Marțea Pariurilor Live Gratuite. Astfel, aveți posibilitatea să efectuați un pariu live gratuit în fiecare marți. Pentru aceasta trebuie să optați prin butonul promoției și să efectuați minim 4 pariuri Live de 25 lei sau mai mult, la meciuri cu cote de minim 1.4 din Liga 1 de marți până luni. Altă promoție valabilă pentru meciurilor din Liga 1 vă garantează 50% profit bonus pentru fiecare bilet câștigat. Condițiile necesită optarea  pentru promoție prin apăsarea butonului și ca biletele câștigătoare să fie realizate vineri și să aibă minim 4 selecții cu meciuri doar din Liga 1

Avantaje și dezavantaje


Deși este unul dintre cei mai importanți operatori de gambling din România, Unibet are și câteva dezavantaje pe lângă numeroasele avantaje valabile atât pentru cazinou, cât și pentru secțiunea de pariuri sportive. În continuare vă vom prezenta principalele avantaje și dezavantaje ale brandului Unibet.

Avantaje:

 • O ofertă de pariuri sportive diversificată din numeroase competiții internaționale
 • Numeroase metode de depunere ultrasecurizate
 • O interfață atractivă, ușor de utilizat
 • 3 aplicații mobile extrem de bine realizate
 • Un serviciu de asistență clienți responsabil și profesionist

Dezavantaje:

 • Uneori calitatea promoțiilor și ofertelor lasă de dorit în detrimentul altor branduri
 • Unele promoții se referă strict la câteva competiții, devenind prea particulare
 • Cotele meciurilor nu sunt întotdeauan chiar cele mai bune
 • Cotele meciurilor variază uneori distratic înainte de începerea meciurilor

BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC

Pariază acum

Metode de plată, limite și comisioane


Brandul Unibet acceptă o serie de metode de depunere și retragere a banilor în și din depozitele personale. Acestea sunt următoarele: MasterCard, Visa, transfer bancar electronic, Paysafecard, Skrill și NETTELER. Toate aceste metode de plată sunt securizate cu tehnici de criptare avansate a datelor cu caracter personal. În ceea ce privește impozitarea câștigurilor, Unibet percepe un comision de 1% din venitul ce urmează  a fi retras în limita a 66.750 RON. Acest comision crește destul de mult odată cu depășirea sumei menționate anterior. De asemenea, puteți să vă setați limite de depuneri periodice pentru a vă proteja de decizii neinspirate în cheltuirea banilor. Depunerile se realizează de obicei instant în cazul procesoarelor de plată online și câteva zile în cazul transferurilor bancare. În ceea ce privește retragerile, în cazul NETELLER și Skrill, retragerea se face de obicei în 12 ore, similar pentru celelalte procesoare, 1-10 zile lucrătoare pentru retragerile prin card de debit/credi și 3-5 zile lucrătoare pentru depunerile directe către contul bancar.

Serviciul de asistență clienți


Serviciul de asistență dedicat clienților al agenției Unibet este unul responsabil și profesionist. Aceștia au răbdare să vă ajute cu orice problemă sau nelămurire cu privire serviciile companiei în cel mai scurt timp. Există o serie de metode de contactare a acestui departament. Cea mai rapidă este cea prin Live Chat prin care în doar câteva secunde un reprezentat vă va fi la dispoziție, opțiunea este valabilă 24/7. O altă metodă de contact este cea prin e-mail la adresa info-ro@unibetsupport.com, iar pentru trimiterea documentelor confidențiale folosiți adresa de e-mail documents-ro@unibetsupport.com.

Concluzie


Așadar, agenția Unibet este capabilă să vă ofere servicii de calitate conform cerințelor dumneavoastră. Dacă doriți să realizați biletul zilei pe site-ul Unibet, secțiunea de Știri vă stă în permanență la dispoziție cu cele mai noi noutăți din sport. De asemenea, secțiunea Analiza Expertului, gestionată de Ilie Dumitrescu și Ionel Dănciulescu, vă oferă sfaturi cu privire la meciurile viitoare și diverse pronosticuri. Pe site-ul Unibet aveți ocazia să găsiți o serie de promoții interesante, inclusiv cele de tip bonus fără depunere și cele de înregistrare, dar și promoții sezoniere. Majoritatea acestor bonusuri sunt accesate prin intermediul unui cod promoțional aferent. Prin intermediul Unibet App puteți accesa toate acestea și multe altele. În concluzie, site-ul nostru vă recomandă serviciile Unibet!