Tipzor.ro este un site de pariuri care ofera zilnic informatii si analize din fotbal, tenis, baschet si multe alte sporturi. Tipzor.ro nu ofera si nu ogranizeaza jocuri de noroc online.

Informatiile prezentate pe acest site au un caracter pur informativ. Chiar daca ne dam silinta sa oferim mereu informatii corecte si curente, este posibil ca uneori sa apara diferite erori.

Tipzor.ro nu poate fi considerat raspunzator pentru pagube si daune de orice fel produse cititorilor prin informatii sau acces oferit despre/la terti si/sau parteneri, promotori sau colaboratori.

Este interzisa reproducerea in orice scop, fara acord in scris prealabil, a materialelor publicate pe acest site.

Acest website foloseste cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Accesarea in continuare presupune acceptul dumneavoastra in acest sens.

Tipzor.ro isi rezerva dreptul de a actiona in baza legii impotriva celor care incalca prevederile acestea, inclusiv dar fara a se limita la alte prevederi specifice legii drepturilor de autor.

Tipzor.ro nu ofera legaturi catre jocurile on-line sau activitati si servicii conexe acestora pentru utilizatorii de pe teritoriul Romaniei. Continutul paginii si materialele publicitare sunt destinate in EXCLUSIVITATE utilizatorilor vorbitori de limba romana cu resedinta in afara Romaniei . Va recomandam sa va informati in legatura cu legislatia tarii unde aveti resedinta inainte de a paria, in unele teritorii si juristictii pariurile online sunt interzise prin lege!

Tipzor.ro nu retransmite in direct sau inregistrat evenimente sportive, articolele prezente care contin astfel de materiale contin doar linkuri sau alte aplicatii care duc catre alte siteuri de acest profil ( youtube.com / streamhunter.eu / dailymotion.com sau altele) , responsabilitatea asupra continutului preluat revine in totalitate tertelor parti mentionate!

Accesarea si utilizarea siteului Tipzor.ro reprezinta acordul utilizatorului in privinta acestor prevederi.