Sportingbet este o casă de pariuri ce activează în 26 de țări la nivel global axată doar pe mediul online. Compania a fost fondată în 1997 și de atunci s-a dezvoltat constant atrăgând tot mai mulți clienți cu cotele competitive și numeroasele opțiuni de pariere live, prin Sportingbet Live, și standard. Deși nu este cea mai populară casa de pariuri din România, Sportingbet România a știut să își păstreze clienții convinși prin diverse programe de fidelizare ce constau în premii și câștiguri monetare. Acum doi ani platforma a fost semnificativ îmbunătățită pentru o mai bună experiență pentru utilizatorii săi. Serviciile Sportingbet se pot accesa cu ușurință și prin intermediul telefonului mobil sau tabletei deoarece site-ul asigură o versiune mobile, dar și o aplicație dedicată pariurilor sportive. Desigur, operatorul activează într-o bază legală pe teritoriul țării noastre având licență din partea Oficiului Național al Jocului de Noroc (ONJN) valabilă până în anul 2027.


100% BONUS 200 RON

Înregistrează-te

                   Informații

 • Peste 30 de sporturi disponibile
 • Dețin o aplicație mobilă și o versiune mobile a site-ului
 • Sunt disponibile pariurile live și pre-live
 • Tranzacțiile sunt rapide și sigure

                        Sfaturi

 • Folosiți opțiunea de Cash Out
 • Urmăriți meciurile dorite prin Live Stream
 • Profitați de programele de fidelizare
 • Aveți mai multe opțiuni de pariere live decât standard
sportingbet

Cum mă înregistrez?


Înregistrarea pe site-ul Sportingbet România este poate realiza în doar 1 minut. Pentru început trebuie să apăsați butonul din dreapta sus Înregistrați-vă acum. Ulterior,  se va dechide o fereastră de înregistare ce cuprinde 3 etape simple. Primul pas necesită completarea coloanelor cu e-mailul, prenumele și numele dumneavoastră. Pentru pasul doi trebuie să vă alegeți un nume de utilizator și o parolă sigură cu care să vă logați pe site. De asemenea, trebuie să alegeți o întrebare secretă și să dați un răspuns adecvat, să vă introduceți data de naștere și CNP-ul. Ultimul pas necesită adresa dumneavoastră, codul poștal și numărul de telefon personal. În plus, trebuie să confirmați că aveți peste 18 ani și că ați citit Termenii și Condițiile aferentei site-ului Sportingbet. Vă recomandăm să le citiți cu atenție înainte de a vă da acordul cu privire la acestea. Dupa crearea contului, va trebui să confirmați crearea acestuia prin apăsarea link-ului din e-mailul pe care l-ați primit automat.

Bonusul de bun venit


Sportingbet bonus de bun venit nu este unul dintre cele mai bune din prezent. În cadrul acestuia puteți câștiga până la 200 RON bonus la prima depunere în depozitul personal. Mai exact, veți primi echivalentul în bonus a sumei depuse în limita a 200 RON. Limita minimă de depunere este 40 RON. Cerințele de pariere constau în rularea de 10 ori a premiului primit la meciuri cu cote minime de 1.7. Pentru participare trebuie să vă înregistrați prin apăsarea butonului Înregistrare din pagina promoției.

Aplicația mobile de pariat


Asemeni oricărei alte case de pariuri online de top, Sportingbet pariuri caută să fie cât mai accesibilă pentru utilizatorii săi. De aceea, a fost implementată o alternativă a variantei de desktop a site-ului principal ce poate fi accesată doar prin intermediul computerului personal. Alternativa este destinată telefoanelor mobile și tabletelor și constă în existența unei aplicații mobile dedicat, dar și a unei versiuni mobile a site-ului principal, Sportingbet Mobile. Aplicația dedicată poate fi accesată de pe dispozitivele mobile cu Android și iOS, pentru utilizatorii cu alte sisteme de operare singura posibilitate rămâne versiunea mobile a site-ului. Aplicația Sportingbet, Sportingbet App, poate fi descărcată absolut gratuit direct din magazinul specializat AppStore pentru terminalele cu iOS. Pentru telefoanele mobile și tabletele cu Android descărcarea aplicației, Android Sportingbet, se face direct de pe site-ul Sportingbet România deoarece Google Play nu acceptă aplicații de pariuri sportive care operează direct cu bani reali. Versiunea mobile a site-ului se poate accesa cu ușurință de la aceeași adresa cu cea a site-ului principal. Interfețele celor două versiuni sunt identice, la fel de simple de folosit și conțin toate funcțiile versiunii principale ale site-ului. Puteți efectua pariuri sportive live și standard având disponibilă oricând opțiunea de Cash Out Sportingbet. De asemenea, puteți accesa promoțiile active și efectua tranzacții sigure prin numeroasele metode de plată disponibile.


100% BONUS 200 RON

Înregistrează-te

Promoții


Momentan secțiunea de promoții a site-ului sportiv 888sport nu este foarte darnică, pe lângă bonusul de bun venit, ne este pusă la dispoziție doar o promoție. Bonus 888sport sau promoția Trăiește Visul American oferă oportunitatea utilizatorilor săi de a primii banii înapoi în cazul unei pierderi la oricare meci din Statele Unite din sporturile baschet, fotbal, fotbal american, hochei pe gheață și baseball. Condițiile necesare pentru a fi eligibil acestei oferte este ca biletul pe care l-ați realizat să fie compus din minim 5 meciuri cu cote de peste 1.3 din oricare sport menționat anterior și să pierdeți pariul doar din cauza unei singure selecții. Pariuri 888sport vă garantează banii inapoi în limita a 100 lei, la un pariu de minim de 20 lei. Oferta este valabilă pentru pariuri pre-match, dar și live. Cerințele de pariere corespunzătoare acestei promoții constau în rularea bonusului de minim 6 ori  înainte de a-l retrage. Există de asemenea și o serie de promoții sezoniere de care ar fi bine să profitați deoarece de multe ori sunt superioare celorlalte branduri din domeniu.

Avantaje și dezavantaje

Operatorul Sportingbet  nu este o casă de pariuri sportive perfectă din toate punctele de vedere, are o serie de avantaje importante, dar și câteva dezavantaje. Deși se încearcă constant perfecționarea la toate capitolele, tot au rămase câteva lucruri în minus sau mai puțin dezvoltate în comparație cu celalalte case de pariuri online. În continuare vă vom prezenta principalele avantaje și dezavantaje ale casei de pariuri Sportingbet pentru ca dumneavoastră să știți exact dacă această casă de pariuri merită atenția.

 

Avantaje:

 • Este disponibilă opțiunea de Cash Out
 • Se pot viziona meciuri prin Live Stream
 • Suport 24/7 prin Live Chat
 • Secțiunea de pariuri live foarte dezvoltată
 • Aplicația dedicată Sportingbet

Dezavantaje:

 • Nu există platformă de poker
 • Cerințe de pariere destul de mari
 • Necesar un pariu în ultimele 24 de ore pentru Live Stream
 • Oferta de promoții e redusă

Metode de plată, limite și comisioane


Aveți de ales dintr-o serie de modalități de plată online foarte cunoscute la nivel global printre care cardurile de credit MasterCard și Visa, portofelele electronice Skrill, NETELLER și paysafecard, dar și transferul bancar electronic. Niciuna dintre metodele menționante nu percepe comision de depunere sau retragere. Dintre metodele menționate, pentru majoritatea depunerile se realizează instant, cu excepția transferului bancar electronic care poate dura până la 3 zile lucrătoare. Puteți realiza extrageri prin toate metodele cu excepția paysafecard-ului care este destinat strict depunerilor de numerar. Limita minimă de depunere și retragere în majoritatea cazurilor este de 40 RON. Ca timp de procesare acesta poate dura între 2-3 zile pentru cardurile de credit și portofelele electronice, iar pentru transferul bancar variază între 1 și 6 zile. Din punct de vedere al securității, nu trebuie să aveți nicio grijă deoarece fiecare operator deține tehnici avansate de criptare a datelor sensibile. Astfel că banii, dar și datele dumneavoastră personale, sunt în deplină siguranță.

Serviciul de asistență clienți


Brandul Sportingbet România are unul dintre cele mai dezvoltate departamente de relații cu clienții. Aceștia asigură suport 24/7 prin mai multe căi de contact și sunt capabili să vă rezolve orice nelămurire sau problemă legată de serviciile site-ului. Cea mai rapidă metodă este cea prin Live Chat disponibilă în secțiunea de contact alături de formularul de contact în care vă puteți descrie problema mai pe larg. O altă metodă de contact este cea telefonică la numărul de telefon 0040 316300581 în intervalul orar 09:00-23:00 în fiecare zi a săptămânii.

Concluzie


Așadar, casa de pariuri online Sportingbet România este o opțiune foarte bună pe care ar trebui să o luați în calcul dacă sunteți în căutarea unui operator serios și dezvoltat. Secțiunea de promoții este actualizată periodic cu noi oferte și bonusuri competitive. Nu uitați ca atunci când vă înregistrați, să introduceți un cod promoțional Sportingbet sau un cod bonus Sportingbet dacă beneficiați de așa ceva. Aceste coduri bonus Sportingbet vă oferă posibilitatea accesați diferite bonusuri ca Sportingbet bonus fără depunere și multe altele. Acestea fiind spuse, site-ul nostru vă recomandă casa de pariuri online Sportingbet România!