BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC

ÎNREGISTRARE

Luni, de la ora 20:30, avem partida A Zverev – Ferrer, in primul tur al turneului de la Rotterdam. Mai face fata veteranul din Spania?

A Zverev

Ferrer

A Zverev este cea mai mare speranta a generatiei sale, dar la 20 de ani si cu rezultatele obtinute, putem spune ca neamtul este deja o certitudine. Are 1,98 m inaltime si un serviciu extrem de puternic, insa este si un tenismen foarte tehnic, complet. A cucerit deja 6 titluri, dintre care 5 chiar anul trecut, la Montpellier (FRA), Munchen (GER), Roma (ITA), Washington (SUA) si Montreal (CAN).

A jucat cam ezitant la Cupa Hopman, iar asta ar fi trebuit sa ne dea de gandit inainte de Australian Open. Totusi, cam nimeni nu s-ar fi asteptat ca Zverev sa paraseasca turneul in turul III. A jucat insa excelent in Cupa Davis pentru Germania, contra Australiei, obtinand doua victorii, 7-5, 4-6, 4-6, 6-3, 7-6 cu De Minaur si 6-2, 7-6, 6-2 cu Kyrgios. Partida cu Nick a fost cea mai buna facuta de Zverev dupa o lunga perioada de tine.

Ferrer este pe locul 39 ATP, iar ibericul este clar pe o panta descedenta. La 35 de ani insa, David mentine un nivel al tenisului sau destul de acceptabil. Chiar daca vorbim despre un sezon 2017 slab (raportandu-ne la ce reusea Ferrer in trecut), spaniolul tot a cucerit un titlu, la Bastad (SWE).

A inceput stagiunea cu semifinala la Auckland (NZL), pierzand cu Del Potro, scor 4-6, 4-6. N-a putut sa arate aceeasi consistenta si-n fata a doi tineri rusi – Rublev l-a invins cu 3-2 la seturi in runda inaugurala la Australian Open, iar Khachanov l-a batut in primul tur la Montpellier, scor 7-6, 3-6, 4-6.

H2H este 2-0 pentru iberic, insa Zverev a aratat mult mai bine in meciurile de Cupa Davis decat a facut-o la Melbourne. David era un jucator de anduranta, dar acum pare sa aiba probleme cand meciurile de intind pe o perioada mai lunga de timp. Se joaca in sala, iar reflexele lui Ferrer s-ar putea sa fie testate mult mai des. Voi miza pe neamt in acest prim tur.

Pont A Zverev – Ferrer: A Zverev castiga

Articol scris de Paul: 1W – 0L

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi fotbal – Croatia – Anglia – Nations League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Croatia - Anglia este de departe cel mai interesant meci al zilei, avand fluierul de start programat la ora 21:45, urmand sa se dispute pe Stadionul Rujevica, acolo ...
Ponturi fotbal – Belgia – Elvetia – Nations League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Pe King Baudoin Stadium se va juca meciul dintre Belgia si Elvetia, din cadrul Ligii Natiunilor, care va incepe la ora 21:45. 1 solist Egal 2 solist Bel...
Ponturi fotbal – TSKA Moscova – Real Madrid – Champions League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Real Madrid va da piept cu TSKA Moscova, marti de la ora 22:00, pe "Luzhniki Arena", intr-o partida din Champions League. 1 solist Egal 2 solist TSKA Mo...