BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Marti, de la ora 12:00, avem partida Verdasco – Dzumhur, din runda inaugurala de la Roma. Bosniacul este un tenismen de moment, iar eu nu cred ca va face un meci bun contra ibericului.

Verdasco

Dzumhur

Verdasco este un spaniol ce a ajuns la 34 de ani, pozitionat in acest moment pe locul 37 in clasamentul baietilor. Are sapte titluri in cariera, ultimul fiind castigat la Bucuresti, in 2016.

A inceput destul de slab sezonul 2018. Pana la Rio, nu reusise sa lege doua victorii, insa acolo chiar a ajuns in ultimul act, unde a pierdut in fata lui Schwartzman (ARG). La Indian Wells si Miami a fost eliminat de fiecare data in „optimi”, in timp ce la Houston n-a trecut de runda inaugurala. Ne asteptam la mai multe de la el la Monte Carlo si Madrid, dar de fiecare data n-a trecut de turul doi.

Dzumhur are 25 de ani si este clasat pe locul 32 ATP. In stagiunea precedenta, are doua titluri castigate, la St Petersburg si Moscova, ambele in Rusia, plus un challenger, la Blois (FRA).

Actualul sezon l-a inceput la Brisbane, dar a fost eliminat in runda inaugurala. Prea mult succes n-a avut nici la Sydney, unde a parasit competitia in turul II. La Australian Open, Damir a izbutit sa ajunga pana in turul III. A mai fost un sfert de finala la Rotterdam (NED), insa apoi mult mai multe infrangeri decat victorii. La Madrid, a fost scos in runda a doua de Del Potro (ARG), in minimum de seturi.

Slabiciunea lui Damir ramane serviciul, asa ca Fernando are un punct unde trebuie sa atace in mod constant. Bosniacul ar trebui sa fie tipul de jucator care sa-i convina ibericului, insa nu stim ce chef vor avea cei doi la startul partidei. Daca vrea sa joace tenis, Dzumhur poate sa fie un adversar periculos, in principal la retur. Dar am prea multa incredere in experienta lui Verdasco si-n faptul ca are aici un match-up favorabil.

Pont Verdasco – Dzumhur: Verdasco castiga

Articol scris de Paul

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi Tenis Bemelmans – Bellucci – Roland Garros BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Vineri, de la ora 11:00, avem partida Bemelmans - Bellucci, din turul III al calificarilor de la Roland Garros. Pe zgura lenta de la Paris, belgianul n-ar trebui sa ...
Ponturi Tenis Klizan – Londero – Roland Garros BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Vineri, de la ora 11:00, in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros, avem meciul Klizan - Londero. Cred ca Martin va avea ceva de tras pentru a-l depasi pe ...
Ponturi Tenis Ruud – Muller – Roland Garros BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Vineri, de la ora 11:00, avem partida Ruud - Muller, din turul III al calificarilor de la French Open. Norvegianul n-are cum sa rateze prezenta pe tabloul principal....