BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Luni, in jur de ora 15:00, avem partida Vekic – Stephens, din runda inaugurala de la Wimbledon. A reusit americanca sa se refaca dupa finala de la Roland Garros?

Vekic

Stephens

Vekic este o jucatoare din Croatia, in varsta de 22 de ani, clasata pe locul 54 in clasamentul fetelor. Anul trecut, si-a trecut in palmares al doilea titlu din cariera, la Nottingham (GBR), pe iarba.

A inceput dezamagitor sezonul si, in afara unui sfert de finala la Hobart, nu prea am vazut multe din partea ei in prima parte din 2018. A mai bifat un sfert de finala la Istanbul, pe zgura. La Nottingham n-a reusit sa-si apere titlul, dar a facut semifinala, in timp ce la Birmingham si Eastbourne a castigat un singur meci.

Stephens se afla pe locul 4 WTA. Titlul de la US Open din stagiunea precedenta ramane punctul de referinta din cariera sa, desi nu putem neglija nici finala de la Roland Garros din aceasta stagiune.

A jucat mai degraba prost in debutul acestui sezon, cu eliminari in primul tur atat la Sydney, cat si la Melbourne. Dupa o alta prestatie palida, la Indian Wells, a venit titlul de la Miami. N-a mai jucat dupa finala pierduta la Roland Garros, in fata Simonei Halep.

Nu este foarte surprinzator ca Sloane a ales sa faca o pauza dupa finala de la RG, una solicitanta fizic, cat si psihic. Insa s-ar putea sa reprezinte un handicap pentru ca intalneste o sportiva buna pe aceasta supafata. Vekic a castigat titlul anul trecut la Nottingham, iar anul acesta a ajuns in semifinalele competitiei. Stephens este jucatoarea mai valoroasa, dar lipsa partidelor pe iarba s-ar putea sa conteze enorm. In plus, nu stim cum sta americanca din punct de vedere mental dupa ratarea titlului la French Open. De aceea si cota imensa pe care o are. Insa eu nu voi miza pe un solist, ci pe faptul ca vom vedea multe game-uri, probabil o groaza intinse spre 40-40.

Pont Vekic – Stephens: peste 19,5 game-uri

Articol scris de Paul