BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Luni noaptea, de la ora 03:30, avem partida Tiafoe – McDonald, din primul tur de la Houston. Chiar daca Frances a aratat mai bine decat adversarul sau in 2018, Mackenzie nu trebuie subestimat.

Tiafoe

McDonald

Tiafoe este un tanar american in varsta de 20 de ani. Profesionist din 2015, Frances este un tenismen puternic, atletic, cu un serviciu bun si o mobilitate incredibila. Acum, se afla pe locul 58, dupa ce Tiafoe a trecut printr-o experienta exceptionala in acest sezon – primul titlu ATP din cariera.

A fost eliminat in runda inaugurala la Brisbane, Australian Open si Newport Beach, inainte de-a trece un tur la Dallas. La New York, a fost scos in “sferturi” de Anderson, iar marea izbanda a venit la Delray Beach, intr-o finala cu Gojowczyk (GER). Apoi, Tiafoe a mai bifat si “optimi” la Miami, scos de acelasi sud-african Kevin Anderson.

McDonald este un alt tanar american, in varsta de 22 ani, care ocupa locul 142 ATP. La simplu, n-are niciun titlu ATP, dar a cucerit trei trofee minore de-a lungul carierei. Este un jucator dreptaci, backhandul il loveste cu ambele maini, iar suprafetele rapide sunt preferatele sale.

S-a facut remarcat la AO, unde l-a intins serios pe Dimitrov in turul secund, luandu-i bulgarului doua seturi. Forma buna a continuat-o la Dallas, invins in ultimul act de niponul Nishikori. Apoi, lucrurile n-au mai stat la fel de bine, Mackenzie pierzand in calificari la ultimele doua turnee, Indian Wells si Miami.

Chiar daca putem sa tragem pe buna dreptate concluzia ca Tiafoe, desi cu doi ani mai tanar, este tenismenul mai valoros, McDonald parca l-a citit intotdeauna ca pe o carte deschisa. Este 3-1 pentru jucatorul mai slab cotat, iar singura data cand Tiafoe s-a impus a fost in 2016, la Stockton (SUA), scor 7-6, 6-3. Zgura de la Houston este una destul de rapida, deci niciunul n-ar trebui sa fie prea incomodat. Dar McDonald este cel care poate sa prelungeasca raliul si sa astepte greseala adversarului. Tiafoe a devenit mai rabdator in ultima vreme, insa poate doar cu tenismenii de top. Presimt ca va avea iar dificultati cu Mackenzie.

Pont Tiafoe – McDonald: McDonald + 4,5 gameuri

Articol scris de Paul

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi fotbal – Watford – Tottenham – Premier League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Duminica, de la ora 18:00, Tottenham va face deplasarea pe "Vicarage Road", acolo unde o va avea ca adversara pe Watford, intr-o partida in care ne asteptam ca spect...
Ponturi fotbal – Burnley – Manchester United – Premier League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Duminica, in data de 2 septembrie, de la ora 18:00, Manchester United va face deplasarea pe "Turf Moor", acolo unde o va intalni pe Burnley, intr-o partida in care n...
Ponturi fotbal – Cardiff City – Arsenal – Premier League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Duminica, in primul meci al zilei in Premier League, Arsenal va face deplasarea pe "Cardiff City Stadium", unde va da piept cu Cardiff City, intr-o partida ce are fl...