BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Luni, de la ora 13:30, in runda inaugurala de la Wimbledon, avem partida Struff – L Mayer. Pare genul de meci ideal pe care sa pariem ca vom vedea cel putin patru seturi.

Struff

L Mayer

Struff este un neamt in varsta de 28 de ani clasat pe locul 65 ATP, ce dispune de un serviciu bun, o dreapta impresionanta si o forta incredibila. N-are niciun turneu ATP castigat in cariera, insa si-a trecut in cont cinci competitii challenger.

Pana la startul sezonului de zgura au fost foarte putine victorii obtinute in 2018 – doar trei la numar. In Principat, Jan-Lennard a facut “optimi”, iar la urmatoarea competitie, la Budapesta, a ajuns in sferturile de finala. Acasa, la Munich, a repetat aceasta performanta. Pe iarba, atat la Stuttgart, cat si la Halle, a fost eliminat in runda inaugurala.

L Mayer este pe locul 36 ATP, iar cea mai buna pozitie pe care s-a clasat a fost locul 21 ATP in anul 2015. Este un jucator dreptaci, care a castigat in cariera 2 titluri ATP, ambele pe zgura de la Hamburg, in 2014 si 2017.

Actualul sezon nu a inceput bine pentru el, deoarece a fost eliminat la Brisbane in primul tur. Rezultatele au venit insa pe zgura, “sferturi” la Buenos Aires si Sao Paolo. A mai facut “optimi” la Indian Wells, cea mai buna performanta a sa pe 2018 pe suprafetele dure. Tur doi facut atat la Londra, cat si la Eastbourne.

Este greu sa gasesti diferente majore intre cei doi jucatori. Poate doar faptul ca Struff are niste lovituri de forehand mai decisive, in timp ce Mayer este mai constant la serviciu. Argentinianul se numara printre putinii sud-americani ce pot sa dezvolte un tenis la fel de solid si pe suprafetele tari. H2H este 2-1 pentru Mayer, acesta castigand si singura partida pe iarba, in 2013, la Halle (GER), scor 7-6, 6-4. Debutul intr-un turneu de Mare Slem este intotdeauna dificil, asa ca sa nu avem mari pretentii de la niciunul dintre jucatori. In astfel de conditii, urmatorul pariu are logica.

Pont Struff – L Mayer: peste 3,5 seturi

Articol scris de Paul

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi Tenis Karlovic – Struff – Wimbledon BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Miercuri, de la ora 15:00, avem disputa Karlovic - Struff, in turul secund de la Wimbledon. La cum servesc cei doi, este normal sa ne asteptam la un meci lung. ...
Ponturi Tenis Seppi – Anderson – Wimbledon BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Miercuri, in jur de ora 17:00, in turul secund de la Wimbledon, avem partida Seppi - Anderson. Daca sud-africanul continua sa serveasca fenomenal, asa cum o face de ...
Ponturi Tenis Muller – Mmoh – Wimbledon BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Luni, de la ora 13:30, in primul tur la Wimbledon, avem partida Muller - Mmoh. Pierzator in calificari, americanul pare victima sigura si acum. Muller ...