BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Miercuri, in jur de ora 17:00, in turul secund de la Wimbledon, avem partida Seppi – Anderson. Daca sud-africanul continua sa serveasca fenomenal, asa cum o face de obicei, italianul n-are nicio sansa.

Seppi

Anderson

Seppi se afla pe locul 50 in clasamentul ATP, pozitie deloc rea pentru italianul de 34 de ani. Are trei turnee ATP cucerite in cariera, plus cateva challengeruri.

A inceput sezonul cu titlul de la Canberra (AUS), un challenger, iar apoi a avut un traseu destul de lung la Melbourne, pana in “optimi”. A mai facut semifinale la Rotterdam si Budapesta. La Geneva, a cedat in “sferturi”. Daca la S-Hertogenbosch (NED) n-a castigat niciun meci, la Halle (GER) a reusit sa ajunga in sferturile de finala. La Eastbourne totusi, din nou infrangere in runda inaugurala. L-a invins in minimum de seturi pe Smith (AUS) in primul tur, scor 6-2, 6-4, 6-1.

Anderson a avut un sezon 2017 excelent, in care sud-africanul de 32 de ani a ajuns in prima sa finala de Grand Slam, la US Open. Are si un loc caldut in clasamentul ATP acum, pozitia a 8-a.

In 2018, a pus mana si pe primul trofeu dupa o pauza de trei ani, la New York. Kevin a mai ajuns si-n finale la Pune (IND) si Acapulco. La Indian Wells si Miami a atins faza sferturilor de finala, pentru ca la Madrid sa ajunga in penultimul act. A trecut lejer in runda inaugurala de Gombos (SVK), scor 6-3, 6-4, 6-4.

O singura data s-au intalnit cei doi, chiar anul trecut, la Wimbledon. Sud-africanul s-a impus in minimum de seturi, scor 6-3, 7-6, 6-3. Nu si-a cedat serviciul nici macar o data. Seppi este un jucator constant, dar nu prea are cu ce sa-l surprinda pe Kevin, mai ales ca italianul nu se mai misca precum in tinerete. Acest aspect a fost vizibil anul trecut si cred ca va fi si acum. In primul tur, Anderson a servit 20 de asi si a avut de salvat o singura minge de break. Daca va continua sa repuna mingea in joc la fel de bine, doar tie-break-urile ne pot surprinde.

Pont Seppi – Anderson: Anderson 3-0 la seturi

Articol scris de Paul