BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Marti, de la ora 13:30, avem partida Schwartzman – Jarry, din primul tur de la Roma. Doi sud-americani priceputi pe suprafata rosie, iar noi ar trebui sa vedem un duel echilibrat.

Schwartzman

Jarry

Schwartzman este un argentinian in varsta de 25 de ani clasat pe locul 15 mondial. In 2017, are „sfert” la US Open, semifinale la Istanbul (TUR) si Tokyo (JPN) sau finala la Antwerp (BEL).

Eliminat in primul tur atat la Brisbane, cat si la Sydney, sud-americanul a reusit totusi „optimi” la Melbourne. Sferturile de finala de la Buenos Aires au fost mai degraba o dezamagire, dar Diego a pus mana pe titlul de la Rio. Mi-a placut la Madrid, chiar daca a pierdut in “optimi” cu Nadal.

Jarry este un jucator din Chile, care se afla pe pozitia 62 ATP, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera. La 22 de ani, sud-americanul are trei challengeruri cucerite in cariera, toate anul trecut si toate pe zgura.

Cu semifinala la Rio si ultim act la Sao Paolo, putem spune ca Jarry a avut o prestatie excelenta in serie de turnee sud-americane pe suprafata rosie. La revenirea in Europa, mai putem sa trecem in dreptul lui si sferturi de finala la Estoril. A fost nevoit sa joace in calificari, dar a trecut de Kicker (ARG), scor 6-7, 7-5, 7-6, si de Sousa (POR), scor 6-4, 6-3.

Chiar daca a jucat bine la Madrid, Diego inca mai are de lucrat la cateva aspecte. Evident, serviciul este unul, insa nu stiu cat mai poate progresa argentinianul la acest aspect. De cealalta parte, Jarry se descurca foarte bine atunci cand e vorba sa repuna mingea in teren. Cum cred ca Schwartzman va domina schimburile lungi, iar chilianul pe cele scurte, foarte probabil vom asista la un duel in care niciunul dintre tenismeni nu va avea o misiune usoara.

Pont Schwartzman – Jarry: peste 9,5 game-uri in primul set

Articol scris de Paul

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi Tenis Bemelmans – Bellucci – Roland Garros BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Vineri, de la ora 11:00, avem partida Bemelmans - Bellucci, din turul III al calificarilor de la Roland Garros. Pe zgura lenta de la Paris, belgianul n-ar trebui sa ...
Ponturi Tenis Klizan – Londero – Roland Garros BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Vineri, de la ora 11:00, in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros, avem meciul Klizan - Londero. Cred ca Martin va avea ceva de tras pentru a-l depasi pe ...
Ponturi Tenis Ruud – Muller – Roland Garros BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Vineri, de la ora 11:00, avem partida Ruud - Muller, din turul III al calificarilor de la French Open. Norvegianul n-are cum sa rateze prezenta pe tabloul principal....