BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Miercuri, in jur de la ora 17:00, avem partida Ruud – Galan Riveros, din turul II al calificarilor de la Roland Garros. Cat de complicat poate sa fie meciul pentru norvegian?

Ruud

Galan Riveros

Ruud este un norvegian in varsta de 19 ani clasat pe locul 158. Are scoala iberica si de aceea prefera mai degraba suprafetele lente. Are un singur challenger cucerit in cariera, in 2016, la Sevilla (SPA), pe zgura.

Ma asteptam ca norvegianul sa explodeze in acest sezon, mai ales dupa ce-a trecut de calificari la Melbourne si chiar a obtinut un succes pe tabloul principal. Dar cele mai bune rezultate din 2018 au venit la turnee de rang inferior. Vorbim despre o finala la Francavilla (ITA) si de o alta la Braga (POR). Ambele finale au fost pierdute in fata unor tenismeni mai putin talentati decat el. In primul tur al calificarilor, l-a invins pe Monteiro (BRA), scor 6-3, 6-3.

Galan Riveros este din Columbia si are 21 de ani. Asa cum ne asteptam, prefera zgura si se simte cel mai bine lovind cu forehand-ul. Nu a castigat nimic la nivel de seniori.

Sezonul sau consta din turnee obscure prin American de Nord, mai ales Mexic. Astfel, a ajuns in doua semifinale, la San Luis Potosi si Mexico City. In primul tur al calificarilor, l-a batut pe Bonzi (FRA), scor 7-6, 4-6, 7-6.

Daca Ruud a participat anul trecut in calificari si a esuat, columbianul n-a fost niciodata pana acum la Roland Garros. De aceea, pe mine m-a si surprins victoria din primul tur al calificarilor, mai ales c-a fost obtinuta in fata unui francez, iar Daniel nici macar nu era favorit. Insa in duelul contra lui Casper, pleaca si mai clar cu sansa a doua. Ruud este extrem de talentat si trebuie sa-si continue ascensiunea pentru a nu se pierde in acest amalgam de mediocritate ce zace dupa locul 100 incolo. Miercuri, il vad castigand lejer in doua seturi.

Pont Ruud – Galan Riveros: Ruud 2-0 la seturi

Articol scris de Paul

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi fotbal – AEK Atena – Celtic – Champions League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC In aceasta seara, de la ora 21:00, se va juca un meci foarte interesant, din cadrul preliminariilor Champions League, in care protagoniste vor fi AEK Atena si Celtic...
Ponturi fotbal – Spartak Moscova – PAOK – Champions League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Ora 20:30 programeaza un meci foarte interesant din cadrul preliminariilor Champions League, in care Spartak Moscova si PAOK vor fi protagoniste, cele doua urmand sa...
Ponturi fotbal – BATE Borisov – Qarabag – Champions League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Ora 20:00 programeaza disputa dintre BATE Borisov si Qarabag, campioanele Belarusului si Azerbaijanului, cele doua urmand sa se intalneasca pe "Borisov Arena". 1...