BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Miercuri, in jur de la ora 17:00, avem partida Ruud – Galan Riveros, din turul II al calificarilor de la Roland Garros. Cat de complicat poate sa fie meciul pentru norvegian?

Ruud

Galan Riveros

Ruud este un norvegian in varsta de 19 ani clasat pe locul 158. Are scoala iberica si de aceea prefera mai degraba suprafetele lente. Are un singur challenger cucerit in cariera, in 2016, la Sevilla (SPA), pe zgura.

Ma asteptam ca norvegianul sa explodeze in acest sezon, mai ales dupa ce-a trecut de calificari la Melbourne si chiar a obtinut un succes pe tabloul principal. Dar cele mai bune rezultate din 2018 au venit la turnee de rang inferior. Vorbim despre o finala la Francavilla (ITA) si de o alta la Braga (POR). Ambele finale au fost pierdute in fata unor tenismeni mai putin talentati decat el. In primul tur al calificarilor, l-a invins pe Monteiro (BRA), scor 6-3, 6-3.

Galan Riveros este din Columbia si are 21 de ani. Asa cum ne asteptam, prefera zgura si se simte cel mai bine lovind cu forehand-ul. Nu a castigat nimic la nivel de seniori.

Sezonul sau consta din turnee obscure prin American de Nord, mai ales Mexic. Astfel, a ajuns in doua semifinale, la San Luis Potosi si Mexico City. In primul tur al calificarilor, l-a batut pe Bonzi (FRA), scor 7-6, 4-6, 7-6.

Daca Ruud a participat anul trecut in calificari si a esuat, columbianul n-a fost niciodata pana acum la Roland Garros. De aceea, pe mine m-a si surprins victoria din primul tur al calificarilor, mai ales c-a fost obtinuta in fata unui francez, iar Daniel nici macar nu era favorit. Insa in duelul contra lui Casper, pleaca si mai clar cu sansa a doua. Ruud este extrem de talentat si trebuie sa-si continue ascensiunea pentru a nu se pierde in acest amalgam de mediocritate ce zace dupa locul 100 incolo. Miercuri, il vad castigand lejer in doua seturi.

Pont Ruud – Galan Riveros: Ruud 2-0 la seturi

Articol scris de Paul

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi fotbal – Barcelona – Sevilla – Primera Division BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Sambata seara, de la ora 21:45, se va juca meciul dintre Barcelona si Sevilla, primele doua clasate din Primera Division, care are ca loc de desfasurare stadionul Ca...
Ponturi fotbal – Villarreal – Atletico Madrid – Primera Division BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Villarreal - Atletico Madrid este un meci din campionatul Spaniei, ce are primul fluier programat la ora 19:30, urmand sa se joace pe Estadio de la Ceramica. 1 s...
Ponturi pariuri – Schalke – Werder Bremen – Bundesliga BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Schalke - Werder Bremen este un meci interesant, din campionatul german, care se va juca sambata, de la ora 19:30, pe Veltins-Arena. 1 solist Egal 2 solist ...