BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Miercuri, in jur de la ora 17:00, avem partida Ruud – Galan Riveros, din turul II al calificarilor de la Roland Garros. Cat de complicat poate sa fie meciul pentru norvegian?

Ruud

Galan Riveros

Ruud este un norvegian in varsta de 19 ani clasat pe locul 158. Are scoala iberica si de aceea prefera mai degraba suprafetele lente. Are un singur challenger cucerit in cariera, in 2016, la Sevilla (SPA), pe zgura.

Ma asteptam ca norvegianul sa explodeze in acest sezon, mai ales dupa ce-a trecut de calificari la Melbourne si chiar a obtinut un succes pe tabloul principal. Dar cele mai bune rezultate din 2018 au venit la turnee de rang inferior. Vorbim despre o finala la Francavilla (ITA) si de o alta la Braga (POR). Ambele finale au fost pierdute in fata unor tenismeni mai putin talentati decat el. In primul tur al calificarilor, l-a invins pe Monteiro (BRA), scor 6-3, 6-3.

Galan Riveros este din Columbia si are 21 de ani. Asa cum ne asteptam, prefera zgura si se simte cel mai bine lovind cu forehand-ul. Nu a castigat nimic la nivel de seniori.

Sezonul sau consta din turnee obscure prin American de Nord, mai ales Mexic. Astfel, a ajuns in doua semifinale, la San Luis Potosi si Mexico City. In primul tur al calificarilor, l-a batut pe Bonzi (FRA), scor 7-6, 4-6, 7-6.

Daca Ruud a participat anul trecut in calificari si a esuat, columbianul n-a fost niciodata pana acum la Roland Garros. De aceea, pe mine m-a si surprins victoria din primul tur al calificarilor, mai ales c-a fost obtinuta in fata unui francez, iar Daniel nici macar nu era favorit. Insa in duelul contra lui Casper, pleaca si mai clar cu sansa a doua. Ruud este extrem de talentat si trebuie sa-si continue ascensiunea pentru a nu se pierde in acest amalgam de mediocritate ce zace dupa locul 100 incolo. Miercuri, il vad castigand lejer in doua seturi.

Pont Ruud – Galan Riveros: Ruud 2-0 la seturi

Articol scris de Paul

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi fotbal – Croatia – Anglia – Nations League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Croatia - Anglia este de departe cel mai interesant meci al zilei, avand fluierul de start programat la ora 21:45, urmand sa se dispute pe Stadionul Rujevica, acolo ...
Ponturi fotbal – Belgia – Elvetia – Nations League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Pe King Baudoin Stadium se va juca meciul dintre Belgia si Elvetia, din cadrul Ligii Natiunilor, care va incepe la ora 21:45. 1 solist Egal 2 solist Bel...
Ponturi fotbal – TSKA Moscova – Real Madrid – Champions League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Real Madrid va da piept cu TSKA Moscova, marti de la ora 22:00, pe "Luzhniki Arena", intr-o partida din Champions League. 1 solist Egal 2 solist TSKA Mo...