BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Luni, de la ora 13:30, avem partida Querrey – Thompson, din runda inaugurala de la Wimbledon. Ii va functiona la perfectie serviciul americanului astfel incat sa nu aiba nicio emotie contra lui Jordan?

Querrey

Thompson

Querrey se afla in prezent pe locul 13 mondial. In 2017, a cucerit doua titluri, ambele in Mexic, la Los Cabos si Acapulco. Dar pe cat de bun a fost in sezonul trecut, pe atat de “trecator” prin turnee este Sam in 2018.

Practic, singurul rezultat pozitiv a fost la New York, unde a bifat ultimul act. La cele trei turnee pe zgura de pana la Roland Garros, a iesit de fiecare data dupa primul meci. Iar la French Open a castigat o singura partida. Pe iarba s-a simtit ceva mai bine, dar l-a intalnit Cilic in sferturile de finala la Londra si a parasit competitia. Premergator Wimbledonului, a jucat la demonstrativul de la Boodles (GBR).

Thompson facea si el parte din noua generatie de tinere talente australiene, dar, per total, a cam ramas in urma. Jordan are 24 de ani si se afla pe locul 99 in clasamentul ATP. Are cinci turnee challenger cucerite in cariera.

N-am mai auzit de el in 2018 pentru ca a preferat sa continue sa joace in acest tip de turnee – s-a impus Chennai (IND) si a mai facut finale la Kyoto (JPN) si Seul (KOR). Pe iarba, tot la un challenger a facut ceva, la Ilkley (GBR).

Australianul reprezenta o surpriza placuta in urma cu un an, dar iata ca perioada sa de ascensiune s-a stopat, iar Thompson a luat-o mai degraba la vale. Ca sa intelegem, cei doi s-au intalnit o singura data, in 2017, la Londra. Sam s-a impus, insa greu, in trei seturi, scor 7-6, 3-6, 6-3. Asadar, cum de avem acum aceste cote? Deoarece nici de american nu putem spune ca este in forma. Ei bine, Jordan n-a aratat nimic in 2018, iar bookmakerii il desconsidera grav. Querrey poate castiga lejer in 3 seturi daca ii intra primul serviciu la perfectie. Dar, de asemenea, s-ar putea ca americanul sa aiba vreo sincopa in vreun set, iar australianul sa profite. Pe ultima varianta vom merge noi.

Pont Querrey – Thompson: peste 3,5 seturi

Articol scris de Paul

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi Tenis Karlovic – Struff – Wimbledon BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Miercuri, de la ora 15:00, avem disputa Karlovic - Struff, in turul secund de la Wimbledon. La cum servesc cei doi, este normal sa ne asteptam la un meci lung. ...
Ponturi Tenis Seppi – Anderson – Wimbledon BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Miercuri, in jur de ora 17:00, in turul secund de la Wimbledon, avem partida Seppi - Anderson. Daca sud-africanul continua sa serveasca fenomenal, asa cum o face de ...
Ponturi Tenis Muller – Mmoh – Wimbledon BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Luni, de la ora 13:30, in primul tur la Wimbledon, avem partida Muller - Mmoh. Pierzator in calificari, americanul pare victima sigura si acum. Muller ...