BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Marti seara, de la ora 21:00, avem meciul Niculescu – Vinci, din calificarile turneului de la Indian Wells. Romanca este favorita si ne asteptam sa-si onoreze aceasta postura.

Niculescu

Vinci

Niculescu a avut in 2017 o singura finala, la Hobart (AUS) si foarte multe rezultate proaste. Dar la dublu, Moni a izbutit cateva turnee uimitoare, inclusiv o finala de Mare Slem.

A inceput stagiunea cu o infrangere, la Shenzhen (CHI), insa a jucat foarte bine la Hobart (AUS), unde a ajuns in sferturile de finala. La Melbourne, a parasit competitia inca din primul tur, in timp ce in Taipei, a pierdut meciul din “sferturi” cu Lisicki (GER). A ajuns in “optimi” la Doha, dar eliminarea din runda inaugurala de la Budapesta sigur i-a zdruncinat putin moralul. Totusi, n-a avut deloc emotii in primul meci al calificarilor, 6-3, 6-0 cu Li (SUA).

Vinci, 35 de ani, ocupa in acest moment pozitia a 147-a in clasamentul WTA. Vorbim despre o jucatoare care are noua titluri de simplu si 25 de dublu obtinute in cariera, si care anul trecut era in top 30. Dar la fel ca si fosta sa partenera de dublu, Vinci a fost ajunsa de varsta si nu mai are aceeasi energie.

A fost eliminata in calificari la Melbourne, insa a reusit sa treaca de acest obstacol la St Petersburg si sa ajunga in “optimi”. La Budapesta, a ajuns doar pe tabloul principal, venind tot din calificari. A batut-o pe Rodina (RUS), scor 7-5, 6-3, pentru a-si asigura un duel cu Monica.

Italianca a castigat singura disputa directa, insa asta se intampla in 2012. Roberta nu mai arata deloc a fosta finalista de turneu de Mare Slem, iar acest lucru a fost evident si-n primul tur al calificarilor, desi a castigat. A trebuit sa revina in amandoua seturile contra lui Rodina, o tenismena destul de modesta. Vinci se poate adapta la stilul de joc al Monicai, dar nicio jucatoare nu poate s-o bata pe Niculescu cu propriile arme. Cota mi se pare destul de buna.

Pont Niculescu – Vinci: Niculescu castiga

Articol scris de Paul: 0W – 1L

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi fotbal – Watford – Tottenham – Premier League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Duminica, de la ora 18:00, Tottenham va face deplasarea pe "Vicarage Road", acolo unde o va avea ca adversara pe Watford, intr-o partida in care ne asteptam ca spect...
Ponturi fotbal – Burnley – Manchester United – Premier League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Duminica, in data de 2 septembrie, de la ora 18:00, Manchester United va face deplasarea pe "Turf Moor", acolo unde o va intalni pe Burnley, intr-o partida in care n...
Ponturi fotbal – Cardiff City – Arsenal – Premier League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Duminica, in primul meci al zilei in Premier League, Arsenal va face deplasarea pe "Cardiff City Stadium", unde va da piept cu Cardiff City, intr-o partida ce are fl...