BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Marti seara, de la ora 21:00, avem meciul Niculescu – Vinci, din calificarile turneului de la Indian Wells. Romanca este favorita si ne asteptam sa-si onoreze aceasta postura.

Niculescu

Vinci

Niculescu a avut in 2017 o singura finala, la Hobart (AUS) si foarte multe rezultate proaste. Dar la dublu, Moni a izbutit cateva turnee uimitoare, inclusiv o finala de Mare Slem.

A inceput stagiunea cu o infrangere, la Shenzhen (CHI), insa a jucat foarte bine la Hobart (AUS), unde a ajuns in sferturile de finala. La Melbourne, a parasit competitia inca din primul tur, in timp ce in Taipei, a pierdut meciul din “sferturi” cu Lisicki (GER). A ajuns in “optimi” la Doha, dar eliminarea din runda inaugurala de la Budapesta sigur i-a zdruncinat putin moralul. Totusi, n-a avut deloc emotii in primul meci al calificarilor, 6-3, 6-0 cu Li (SUA).

Vinci, 35 de ani, ocupa in acest moment pozitia a 147-a in clasamentul WTA. Vorbim despre o jucatoare care are noua titluri de simplu si 25 de dublu obtinute in cariera, si care anul trecut era in top 30. Dar la fel ca si fosta sa partenera de dublu, Vinci a fost ajunsa de varsta si nu mai are aceeasi energie.

A fost eliminata in calificari la Melbourne, insa a reusit sa treaca de acest obstacol la St Petersburg si sa ajunga in “optimi”. La Budapesta, a ajuns doar pe tabloul principal, venind tot din calificari. A batut-o pe Rodina (RUS), scor 7-5, 6-3, pentru a-si asigura un duel cu Monica.

Italianca a castigat singura disputa directa, insa asta se intampla in 2012. Roberta nu mai arata deloc a fosta finalista de turneu de Mare Slem, iar acest lucru a fost evident si-n primul tur al calificarilor, desi a castigat. A trebuit sa revina in amandoua seturile contra lui Rodina, o tenismena destul de modesta. Vinci se poate adapta la stilul de joc al Monicai, dar nicio jucatoare nu poate s-o bata pe Niculescu cu propriile arme. Cota mi se pare destul de buna.

Pont Niculescu – Vinci: Niculescu castiga

Articol scris de Paul: 0W – 1L

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi pariuri – Tunisia – Anglia – Cupa Mondiala BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Ora 21:00 programeaza disputa dintre Tunisia si Anglia, ce se va desfasura pe "Volgograd Arena", acolo unde ne asteptam ca spectacolul sa nu lipseasca, iar golurile ...
Ponturi pariuri – Belgia – Panama – Cupa Mondiala BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Astazi, incepand cu ora 18:00, pe "Fisht Olympic Stadium" va avea loc un meci extrem de dezechilibrat, in care Belgia, una dintre favoriele acestui Campionat Mondial...
Ponturi pariuri – Suedia – Coreea de Sud – Cupa Mondiala BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC In aceasta dupa-amiaza, de la ora 15:00, pe "Nizhny Novgorod Stadium" se va juca meciul dintre Suedia si Coreea de Sud, in care ne asteptam ca golurile sa fie cele c...