BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Luni, de la ora 13:30, in primul tur la Wimbledon, avem partida Muller – Mmoh. Pierzator in calificari, americanul pare victima sigura si acum.

Muller

Mmoh

Muller are acum 35 de ani si se gaseste pe locul 60, dupa ce a avut in 2017 cea mai buna stagiune din cariera sa. A cucerit la inceputul anului trecut titlul la Sydney, apoi trofeul la S-Hertogenbosch (HOL), si a mai facut semifinala la Londra si sferturi de finala la Wimbledon.

A inceput actuala stagiune la Brisbane, eliminat in primul tur, iar apoi a pierdut runda secunda la Sydney. A continuat cu un tur III la Australian Open, dupa care au mai venit foarte putine victorii in circuit. Ma asteptam sa joace mai bine pe iarba, dar a castigat un singur meci la S-Hertogenbosch (NED), Londra si Eastbourne (GBR).

Mmoh este un tanar american in varsta de 20 de ani, puternic din punct de vedere fizic, dar fragil atunci cand trebuie sa interpreteze mai multe partituri tactice. Se afla pe locul 119 in clasamentul baietilor si are doua titluri challenger in cariera – ultimul anul trecut, la Lexington (SUA).

A inceput sezonul cu sfert de finala la Brisbane, dar urmatoarele rezultate n-au mai fost la fel de convingatoare. Semifinala de la Savannah (SUA), inainte de trecerea pe iarba, a reprezentat cea mai buna prestatie. La Ilkley (GBR), a ajuns din nou in penultimul act. A fost eliminat in ultimul tur al calificarilor de Smith (AUS), scor 2-6, 4-6, 3-6.

Muller este un specialist pe iarba, in timp ce americanul m-a dezamagit si nici macar n-a reusit sa treaca de calificari. A avut insa noroc si se numara printre lucky-loseri. Serviciul de stangaci al lui Gilles pune probleme oricui, iar un tanar ca Mmoh ar trebui sa resimta asta din plin. Nu l-am vazut in cea mai buna forma si, chiar daca lumxeburghezul a bifat o singura victorie pe iarba in 2018, Mmoh are putine sanse sa se impuna. Cel mai probabil nu va lua mai mult de un set. De unde si pariul nostru.

Pont Muller – Mmoh: Muller – 1,5 seturi

Articol scris de Paul

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi Tenis Karlovic – Struff – Wimbledon BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Miercuri, de la ora 15:00, avem disputa Karlovic - Struff, in turul secund de la Wimbledon. La cum servesc cei doi, este normal sa ne asteptam la un meci lung. ...
Ponturi Tenis Seppi – Anderson – Wimbledon BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Miercuri, in jur de ora 17:00, in turul secund de la Wimbledon, avem partida Seppi - Anderson. Daca sud-africanul continua sa serveasca fenomenal, asa cum o face de ...
Ponturi Tenis Vekic – Stephens – Wimbledon BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Luni, in jur de ora 15:00, avem partida Vekic - Stephens, din runda inaugurala de la Wimbledon. A reusit americanca sa se refaca dupa finala de la Roland Garros? ...