BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Miercuri dimineata, de la ora 11:30, avem ultimul meci al zilei de la Sydney (AUS), Millman – Muller. Sunt doi jucatori de serviciu, iar break-urile vor fi la fel de rare ca un ananas acum 30 de ani.

Millman

Muller

Millman reprezinta Australia si se afla pe locul 127 in clasamentul baietilor. John a terminat 2017 in forta, cu un titlu la Hua Hin (THA), o oportunitate pentru el sa-si mai recapete increderea in sine dupa o perioada mai putin nefasta. In 2015, australianul de 28 de ani cucerea 3 astfel de turnee challenger.

M-a impresionat la Brisbane, unde a trecut de Polansky (CAN) in primul tur, scor 7-6, 6-0, pentru ca apoi sa-i tina piept lui Dimitrov. A pierdut acea confruntare, scor 6-4, 6-7, 3-6, insa ramanem cu lucrurile pozitive. N-au fost toate vizibile in duelul din runda inaugurala, cu Popyrin (AUS), scor 7-6, 6-0, dar John a acordat o singura oportunitate de break adversarului. La retur, se mai poate lucra.

Muller are acum 34 de ani si se gaseste pe locul 25, dupa probabil cea mai buna stagiune din cariera sa. A cucerit la inceputul anului titlul de la Sydney (AUS), iar apoi pe cel de la S-Hertogenbosch (HOL), plus semifinala la Londra si sferturi de finala la Wimbledon.

A fost eliminat inca din primul tur la Brisbane (AUS), de catre Chung (KOR), scor 3-6, 6-7. Tanarul sud-coreean s-a adaptat foarte bine serviciului de stangaci al lui Muller, iar Gilles si-a castigat doar 36% din punctele jucate in spatele serviciului doi.

H2H este 1-1, iar Millman si-a luat “partea” intr-un duel epic la Melbourne, de 5 seturi, acum doi ani. Sunt doi jucatori puternici, atletici, care servesc bine si joaca bine la “plasa”. Este straniu ca un tenismen care-si apara titlul sa primeasca o asemenea cota, insa misiunea lui Gilles nu se anunta una usoara. Spatiul se ingusteaza teribil cand mingea vine cu viteza spre tine, iar la 34 de ani, Muller nu mai are aceleasi reflexe. Chiar si asa, primul sau serviciu va juca un rol vital, deoarece asa va tine aproape de Millman. Vad cel putin un tiebreak, probabil in primul set, asa ca aceasta selectie pare cea mai valoroasa.

Pont Millman – Muller: peste 9,5 gameuri in primul set

Articol scris de Paul: 3W – 2L

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi pariuri – Franta – Croatia – Cupa Mondiala BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC In aceasta seara, incepand cu ora 18:00, se va juca finala Campionatului Mondial, in care protagoniste vor fi Franta si Croatia, cele doua urmand sa se intalneasca p...
Ponturi pariuri – Croatia – Anglia – Cupa Mondiala BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC In aceasta seara, incepand cu ora 21:00, pe "Luzhniki Stadium" se va juca a doua semifinala a acestei editii de Campionat Mondial, in care Croatia si Anglia vor fi p...
Ponturi fotbal – Brazilia – Belgia – Cupa Mondiala BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Disputa dintre Brazilia si Belgia este de departe cea mai interesanta de la acest Campionat Mondial, in care protagoniste vor fi doua dintre favoritele la castigarea...