BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Miercuri dimineata, de la ora 11:30, avem ultimul meci al zilei de la Sydney (AUS), Millman – Muller. Sunt doi jucatori de serviciu, iar break-urile vor fi la fel de rare ca un ananas acum 30 de ani.

Millman

Muller

Millman reprezinta Australia si se afla pe locul 127 in clasamentul baietilor. John a terminat 2017 in forta, cu un titlu la Hua Hin (THA), o oportunitate pentru el sa-si mai recapete increderea in sine dupa o perioada mai putin nefasta. In 2015, australianul de 28 de ani cucerea 3 astfel de turnee challenger.

M-a impresionat la Brisbane, unde a trecut de Polansky (CAN) in primul tur, scor 7-6, 6-0, pentru ca apoi sa-i tina piept lui Dimitrov. A pierdut acea confruntare, scor 6-4, 6-7, 3-6, insa ramanem cu lucrurile pozitive. N-au fost toate vizibile in duelul din runda inaugurala, cu Popyrin (AUS), scor 7-6, 6-0, dar John a acordat o singura oportunitate de break adversarului. La retur, se mai poate lucra.

Muller are acum 34 de ani si se gaseste pe locul 25, dupa probabil cea mai buna stagiune din cariera sa. A cucerit la inceputul anului titlul de la Sydney (AUS), iar apoi pe cel de la S-Hertogenbosch (HOL), plus semifinala la Londra si sferturi de finala la Wimbledon.

A fost eliminat inca din primul tur la Brisbane (AUS), de catre Chung (KOR), scor 3-6, 6-7. Tanarul sud-coreean s-a adaptat foarte bine serviciului de stangaci al lui Muller, iar Gilles si-a castigat doar 36% din punctele jucate in spatele serviciului doi.

H2H este 1-1, iar Millman si-a luat “partea” intr-un duel epic la Melbourne, de 5 seturi, acum doi ani. Sunt doi jucatori puternici, atletici, care servesc bine si joaca bine la “plasa”. Este straniu ca un tenismen care-si apara titlul sa primeasca o asemenea cota, insa misiunea lui Gilles nu se anunta una usoara. Spatiul se ingusteaza teribil cand mingea vine cu viteza spre tine, iar la 34 de ani, Muller nu mai are aceleasi reflexe. Chiar si asa, primul sau serviciu va juca un rol vital, deoarece asa va tine aproape de Millman. Vad cel putin un tiebreak, probabil in primul set, asa ca aceasta selectie pare cea mai valoroasa.

Pont Millman – Muller: peste 9,5 gameuri in primul set

Articol scris de Paul: 3W – 2L

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi NBA – Vede echipa din Salt Lake City prima victorie in fata fanilor in 2018? Utah Jazz vrea sa ramana in lupta la playoff Sursa foto: www.nba.com Los Angeles Clippers nu ne-a dezamagit si a bifat o noua victorie dupa cum ne asteptam. Astazi ramanem tot pe partea vestica si n...
Ponturi Pariuri – West Ham – Bournemouth – Premier League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Sambata 20.01.2018, cu incepere de la ora 17:00, va avea loc duelul West Ham - Bournemouth, din cadrul rundei a 24-a primei ligi din Anglia. 1 solist Egal 2 ...
Ponturi Pariuri – Stoke – Huddersfield – Premier League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Sambata 20.01.2018, cu incepere de la ora 17:00, va avea loc duelul Stoke - Huddersfield, din cadrul rundei a 24-a primei ligi din Anglia. 1 solist Egal 2 so...