BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Marti, de la ora 13:30, in primul tur de la Rotterdam, avem partida Medvedev – Muller. Doi jucatori buni la serviciu, dar care n-au avut cele mai bune evolutii in ultima luna.

Medvedev

Muller

Medvedev este un jucator din Rusia, in varsta de 22 de ani. Clasat pe pozitia a 57-a ATP, Daniil iubeste suprafetele rapide, iar serviciul sau poate sa fie uneori devastator. Cel mai bun rezultat al sau in 2017 a fost obtinut chiar in debutul stagiunii, finala de la Chennai (IND). L-a depasit in startul acestei sezon, cand a castigat titlul de la Sydney (AUS), in urma unui ultim act cu De Minaur (AUS).

N-a reusit apoi sa continue acest joc bun si la Melbourne sau Montpellier, castigand un singur meci. A fost nevoit sa joace in calificari la Rotterdam, depasindu-i pe Eysseric (FRA), scor 6-1, 6-1, si pe Mahut (FRA), scor 6-4, 6-4.

Muller are acum 34 de ani si se gaseste pe locul 28, dupa probabil cea mai buna stagiune din cariera sa. A cucerit la inceputul anului trecut titlul de la Sydney, dar apoi a cam batut pasul pe loc pana au inceput competitiile pe iarba – trofeu la S-Hertogenbosch (HOL), semifinala la Londra si sferturi de finala la Wimbledon.

A inceput actuala stagiune la Brisbane, eliminat in primul tur, iar apoi a pierdut runda secunda la Sydney. A continuat cu un tur III la Australian Open si un meci pierdut, in turul secund, la Sofia, in fata lui Copil.

N-a fost asadar un debut de stagiune prea reusit pentru Gilles. Nici serviciul n-a fost la cote inalte, asa cum am vazut la Sofia. Problema ar fi ca suprafata de la Rotterdam pare putin mai lenta decat in orasul bulgar. Avantajul luxemburghezului insa, ar putea sa constituie faptul ca rusul a facut doua meciuri slabute la AO si Montpellier. Astea din calificari n-ar trebui luate in seama, deoarece adversarii au fost la un nivel cazut. Nu cred ca ambii vor fi imperiali cu serviciul in primul set, dar s-ar putea sa vedem un prim act destul de echilibrat.

Pont Medvedev – Muller: peste 9,5 gameuri in primul set

Articol scris de Paul: 2W – 0L

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi Tenis Bemelmans – Bellucci – Roland Garros BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Vineri, de la ora 11:00, avem partida Bemelmans - Bellucci, din turul III al calificarilor de la Roland Garros. Pe zgura lenta de la Paris, belgianul n-ar trebui sa ...
Ponturi Tenis Klizan – Londero – Roland Garros BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Vineri, de la ora 11:00, in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros, avem meciul Klizan - Londero. Cred ca Martin va avea ceva de tras pentru a-l depasi pe ...
Ponturi Tenis Ruud – Muller – Roland Garros BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Vineri, de la ora 11:00, avem partida Ruud - Muller, din turul III al calificarilor de la French Open. Norvegianul n-are cum sa rateze prezenta pe tabloul principal....