BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Marti, de la ora 13:30, in primul tur de la Rotterdam, avem partida Medvedev – Muller. Doi jucatori buni la serviciu, dar care n-au avut cele mai bune evolutii in ultima luna.

Medvedev

Muller

Medvedev este un jucator din Rusia, in varsta de 22 de ani. Clasat pe pozitia a 57-a ATP, Daniil iubeste suprafetele rapide, iar serviciul sau poate sa fie uneori devastator. Cel mai bun rezultat al sau in 2017 a fost obtinut chiar in debutul stagiunii, finala de la Chennai (IND). L-a depasit in startul acestei sezon, cand a castigat titlul de la Sydney (AUS), in urma unui ultim act cu De Minaur (AUS).

N-a reusit apoi sa continue acest joc bun si la Melbourne sau Montpellier, castigand un singur meci. A fost nevoit sa joace in calificari la Rotterdam, depasindu-i pe Eysseric (FRA), scor 6-1, 6-1, si pe Mahut (FRA), scor 6-4, 6-4.

Muller are acum 34 de ani si se gaseste pe locul 28, dupa probabil cea mai buna stagiune din cariera sa. A cucerit la inceputul anului trecut titlul de la Sydney, dar apoi a cam batut pasul pe loc pana au inceput competitiile pe iarba – trofeu la S-Hertogenbosch (HOL), semifinala la Londra si sferturi de finala la Wimbledon.

A inceput actuala stagiune la Brisbane, eliminat in primul tur, iar apoi a pierdut runda secunda la Sydney. A continuat cu un tur III la Australian Open si un meci pierdut, in turul secund, la Sofia, in fata lui Copil.

N-a fost asadar un debut de stagiune prea reusit pentru Gilles. Nici serviciul n-a fost la cote inalte, asa cum am vazut la Sofia. Problema ar fi ca suprafata de la Rotterdam pare putin mai lenta decat in orasul bulgar. Avantajul luxemburghezului insa, ar putea sa constituie faptul ca rusul a facut doua meciuri slabute la AO si Montpellier. Astea din calificari n-ar trebui luate in seama, deoarece adversarii au fost la un nivel cazut. Nu cred ca ambii vor fi imperiali cu serviciul in primul set, dar s-ar putea sa vedem un prim act destul de echilibrat.

Pont Medvedev – Muller: peste 9,5 gameuri in primul set

Articol scris de Paul: 2W – 0L

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi fotbal – Croatia – Anglia – Nations League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Croatia - Anglia este de departe cel mai interesant meci al zilei, avand fluierul de start programat la ora 21:45, urmand sa se dispute pe Stadionul Rujevica, acolo ...
Ponturi fotbal – Belgia – Elvetia – Nations League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Pe King Baudoin Stadium se va juca meciul dintre Belgia si Elvetia, din cadrul Ligii Natiunilor, care va incepe la ora 21:45. 1 solist Egal 2 solist Bel...
Ponturi fotbal – TSKA Moscova – Real Madrid – Champions League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Real Madrid va da piept cu TSKA Moscova, marti de la ora 22:00, pe "Luzhniki Arena", intr-o partida din Champions League. 1 solist Egal 2 solist TSKA Mo...