BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Marti, de la ora 15:00, avem meciul M Zverev – F Mayer, din primul tur de la Roland Garros. Care dintre cei doi nemti va trece mai departe?

M Zverev

F Mayer

M Zverev este pe locul 52 ATP, iar la 30 de ani, neamtul n-are niciun titlu important cucerit in cariera. Doar un challenger, in 2016, la Sarasota (SUA).

A inceput noul sezon cu un tur II la Brisbane, iar apoi a fost eliminat de fiecare data dupa prima partida la urmtoarele patru turnee. Cu toate ca zgura nu este suprafata lui forte, acolo a inregistrat cel mai bun rezultat al stagiunii – optime de finala la Monte Carlo. La Geneva (SUI), a cedat inca din runda inaugurala, 7-5, 3-6, 4-6 cu Basic (BIH).

F Mayer a ajuns la 34 de ani si are un singur titlu cucerit in cariera, in 2011, la Bucuresti. Cu destule accidentari in ultimele doua sezoane, Florian n-a mai etalat un joc deloc convingator. Anul trecut, a bifat doua finale, la Hamburg, de turneu ATP, si la Szczecin (POL), de tip challenger.

Desi sezonul a inceput cu un sfert de finala la Canberra (AUS), Mayer a mai castigat apoi doar trei meciuri. Singurele victorii pe zgura au venit la Monte Carlo si Madrid, insa in calificari. La Geneva, a fost scos de Zapata Miralles (ESP) in runda inaugurala.

Doi nemti care nu se simt foarte confortabil pe zgura, insa unul dintre ei va iesi invingator din aceasta confruntare. Uimitor este ca nici macar nu s-au intalnit pana acum. Jocul mai concludent in momentul de fata il are Zverev, fratele mai mare al lui Alexander fiind si mai relevant in circuit. Amandoi vin dupa serii mai slabe, deci nu ma astept nici la cine stie ce joc de calitate. Dar cum ziceam, Mischa poate incheia punctele mai repede si are mai multe solutii daca nu se afla in cea mai buna zi la serviciu.

Pont M Zverev – F Mayer: M Zverev castiga

Articol scris de Paul

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi pariuri – Tunisia – Anglia – Cupa Mondiala BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Ora 21:00 programeaza disputa dintre Tunisia si Anglia, ce se va desfasura pe "Volgograd Arena", acolo unde ne asteptam ca spectacolul sa nu lipseasca, iar golurile ...
Ponturi pariuri – Belgia – Panama – Cupa Mondiala BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Astazi, incepand cu ora 18:00, pe "Fisht Olympic Stadium" va avea loc un meci extrem de dezechilibrat, in care Belgia, una dintre favoriele acestui Campionat Mondial...
Ponturi pariuri – Suedia – Coreea de Sud – Cupa Mondiala BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC In aceasta dupa-amiaza, de la ora 15:00, pe "Nizhny Novgorod Stadium" se va juca meciul dintre Suedia si Coreea de Sud, in care ne asteptam ca golurile sa fie cele c...