BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Sambata, de la ora 13:30, avem disputa M Zverev – Anderson, din turul III de la Roland Garros. Se poate incurca sud-africanul de un adversar destul de modest pe aceasta suprafata?

M Zverev

Anderson

M Zverev este pe locul 64 ATP, iar la 30 de ani, neamtul n-are niciun titlu important cucerit in cariera. Doar un challenger, in 2016, la Sarasota (SUA).

A inceput noul sezon cu un tur II la Brisbane, iar apoi a fost eliminat de fiecare data dupa prima partida la urmtoarele patru turnee. Cu toate ca zgura nu este suprafata lui forte, acolo a inregistrat cel mai bun rezultat al stagiunii – optime de finala la Monte Carlo. La Geneva (SUI), a cedat inca din runda inaugurala. In primul tur, l-a invins pe F Mayer (GER), scor 6-2, 6-1, 7-6, iar apoi a trecut de Stakhovsky (UKR), scor 6-3, 6-7, 7-6, 6-1.

Anderson a avut un sezon 2017 excelent, in care sud-africanul de 32 de ani a ajuns in prima sa finala de Grand Slam, la US Open. In plus, a mai facut semifinala de la Estoril (POR), “optimi” la Wimbledon, finala la Washington si “sferturi” la Montreal.

In 2018, a pus mana si pe primul trofeu dupa o pauza de trei ani, la New York. Kevin a mai ajuns si-n finale la Pune (IND) si Acapulco. La Indian Wells si Miami a atins faza sferturilor de finala, pentru ca la Madrid sa ajunga in penultimul act. In primul tur, l-a depasit pe Lorenzi (ITA), scor 6-1, 6-2, 6-4, pentru ca-n runda a doua sa munceasca mai mult pentru a trece de Cuevas (URU), scor 3-6, 6-3, 7-6, 6-4.

Daca Zverev nu intalnea adversari asa modesti, probabil nici nu ajungea in aceasta faza a competitiei. Neamtul are rezultate slabe pe suprafetele lente. Poate singura exceptie ar fi finala de la Geneva, de acum un an, cand ajungea in ultimul act pornind din calificari. Anderson, desi este si el un om care se bazeaza extrem de mult pe serviciu, este de un alt calibru pe zgura. O singura data s-au intalnit cei doi, dar se intampla in 2010, iar acel meci nu a ajuns la final, Mischa abandonand in primul set. Anderson poate sa castige aceasta disputa si fara sa piarda set. Insa vom merge pe alta varianta.

Pont M Zverev – Anderson: Anderson – 5,5 game-uri

Articol scris de Paul

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi fotbal – Croatia – Anglia – Nations League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Croatia - Anglia este de departe cel mai interesant meci al zilei, avand fluierul de start programat la ora 21:45, urmand sa se dispute pe Stadionul Rujevica, acolo ...
Ponturi fotbal – Belgia – Elvetia – Nations League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Pe King Baudoin Stadium se va juca meciul dintre Belgia si Elvetia, din cadrul Ligii Natiunilor, care va incepe la ora 21:45. 1 solist Egal 2 solist Bel...
Ponturi fotbal – TSKA Moscova – Real Madrid – Champions League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Real Madrid va da piept cu TSKA Moscova, marti de la ora 22:00, pe "Luzhniki Arena", intr-o partida din Champions League. 1 solist Egal 2 solist TSKA Mo...