BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Miercuri noaptea, de la ora 03:00, avem partida Lopez – Querrey, in optimile de finala ale turneului de la Indian Wells. Oare cate oportunitati de break vom vedea?

Lopez

Querrey

Lopez a ajuns la 36 de ani, dar ibericul se mentine in continuare destul de bine, fiind chiar pe locul 32 in clasamentul baietilor. A avut un sezon de iarba excelent anul trecut, cu titlu la Londra si finala la Stuttgart.

Evident, la varsta asta, constanta nu poate sa mai fie un atuu pentru Feliciano. A facut “sferturi” la Sydney, dar apoi a fost eliminat in primul tur la Australian Open. Si-a mai revenit la Acapulco, unde a ajuns tot in sferturile de finala. I-a invins pana acum pe Escobedo (SUA), scor 6-4, 6-3, si pe Sock (SUA), scor 7-6, 4-6, 6-4.

Querrey a fost intr-o forma buna in sezonul precedent, iar acum este clasat pe locul 21 mondial. In 2017, a cucerit doua titluri, ambele in Mexic, la Los Cabos si Acapulco. Sa nu uitam nici de semifinala facuta la Wimbledon, pe iarba. Asadar, jucator in mare parte de suprafete rapide.

Americanul de 30 de ani s-a “scos” in acest sezon doar cu finala de la New York, in rest inregistrand rezultate modeste. La Acapulco, de exemplu, a cedat inca din prima disputa, cu Ebdon. Pana acum, i-a batut pe M Zverev, scor 6-4, 7-5, si pe Bhambri (IND), scor 6-7, 6-4, 6-4.

H2H este 6-4 pentru Lopez, insa ultimele doua partide au fost acontate de american. Precedenta disputa, la Melbourne, a fost lejer trecuta in palmaresul lui Querrey dupa o victorie in trei seturi. Mi s-ar parea logic un succes al lui Sam si aici, insa poate nu atat de clar. L-am vazut chiar intampinand probleme la serviciu si, chiar daca Lopez nu va profita mereu, sigur acest aspect ii va afecta increderea americanului si la retur. Voi miza pe un over.

Pont Lopez – Querrey: peste 23,5 gameuri

Articol scris de Paul: 3W – 2L

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi fotbal – Watford – Tottenham – Premier League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Duminica, de la ora 18:00, Tottenham va face deplasarea pe "Vicarage Road", acolo unde o va avea ca adversara pe Watford, intr-o partida in care ne asteptam ca spect...
Ponturi fotbal – Burnley – Manchester United – Premier League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Duminica, in data de 2 septembrie, de la ora 18:00, Manchester United va face deplasarea pe "Turf Moor", acolo unde o va intalni pe Burnley, intr-o partida in care n...
Ponturi fotbal – Cardiff City – Arsenal – Premier League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Duminica, in primul meci al zilei in Premier League, Arsenal va face deplasarea pe "Cardiff City Stadium", unde va da piept cu Cardiff City, intr-o partida ce are fl...