BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Miercuri, in jur de ora 17:00, avem partida Klizan – Kecmanovic, din turul secund al calificarilor de la Roland Garros. Slovacul n-are voie sa rateze trecerea in runda urmatoare.

Klizan

Kecmanovic

Klizan este un slovac de 28 de ani cu enorm de mult talent, dar care se gaseste abia pe locul 117 in clasamentul ATP. Are cinci trofee importante in cariera, la care se mai adauga alte sapte challengeruri.

In 2018, Martin a pus mana pe un astfel de turne, la Indian Wells, dar in competitia principala, de exemplu, n-a trecut de primul tur al calificarilor. Pe zgura, a facut o semifinala la Marbella (SPA) si a ajuns in “sferturi” la Barcelona, pornind din calificari. La urmatorul turneu, la Munich, a repetat aceasta performanta. In lupta sa pentru a ajunge pe tabloul principal la Roland Garros, l-a invins pana acum pe Nagal (IND), scor 4-6, 6-4, 6-1.

Kecmanovic s-a nascut in Serbia si se afla pe locul 200 in clasamentul mondial. La 18 ani, sarbul este un tanar de perspectiva, cucerind anul trecut si primul challenger din cariera, la Suzhou (CHI).

Deloc surprinzator, prefera competitiile mai micute, pentru a aduna puncte si a avansa in clasament. Astfel, la Newport Beach si Dallas a facut “sferturi”, iar la San Francisco a ajuns in semifinale. In ceea ce priveste zgura, avem un sfert de finala tot la un challenger, la Lisabona (POR). In runda inaugurala, l-a batut pe Balazs (UNG), scor 6-2, 3-6, 6-3.

Adevarat, Miomir este un tanar de perspectiva, insa am vazut multi astfel de tenismeni pierzandu-se de-a lungul timpului. Klizan nu este genul pe care te poti baza mereu, dar stii de ce este in stare. Iar slovacul n-are voie sa se impiedice in fata unui sportiv de 18 ani. Asta desi era s-o comita in fata indianului Nagal. La ultimele sase editii de Roland Garros, Martin a fost mereu prezent pe tabloul principal. Ma astept s-o faca si acum.

Pont Klizan – Kecmanovic: Klizan castiga

Articol scris de Paul

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi fotbal – AEK Atena – Celtic – Champions League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC In aceasta seara, de la ora 21:00, se va juca un meci foarte interesant, din cadrul preliminariilor Champions League, in care protagoniste vor fi AEK Atena si Celtic...
Ponturi fotbal – Spartak Moscova – PAOK – Champions League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Ora 20:30 programeaza un meci foarte interesant din cadrul preliminariilor Champions League, in care Spartak Moscova si PAOK vor fi protagoniste, cele doua urmand sa...
Ponturi fotbal – BATE Borisov – Qarabag – Champions League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Ora 20:00 programeaza disputa dintre BATE Borisov si Qarabag, campioanele Belarusului si Azerbaijanului, cele doua urmand sa se intalneasca pe "Borisov Arena". 1...