BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Miercuri, in jur de ora 17:00, avem partida Klizan – Kecmanovic, din turul secund al calificarilor de la Roland Garros. Slovacul n-are voie sa rateze trecerea in runda urmatoare.

Klizan

Kecmanovic

Klizan este un slovac de 28 de ani cu enorm de mult talent, dar care se gaseste abia pe locul 117 in clasamentul ATP. Are cinci trofee importante in cariera, la care se mai adauga alte sapte challengeruri.

In 2018, Martin a pus mana pe un astfel de turne, la Indian Wells, dar in competitia principala, de exemplu, n-a trecut de primul tur al calificarilor. Pe zgura, a facut o semifinala la Marbella (SPA) si a ajuns in “sferturi” la Barcelona, pornind din calificari. La urmatorul turneu, la Munich, a repetat aceasta performanta. In lupta sa pentru a ajunge pe tabloul principal la Roland Garros, l-a invins pana acum pe Nagal (IND), scor 4-6, 6-4, 6-1.

Kecmanovic s-a nascut in Serbia si se afla pe locul 200 in clasamentul mondial. La 18 ani, sarbul este un tanar de perspectiva, cucerind anul trecut si primul challenger din cariera, la Suzhou (CHI).

Deloc surprinzator, prefera competitiile mai micute, pentru a aduna puncte si a avansa in clasament. Astfel, la Newport Beach si Dallas a facut “sferturi”, iar la San Francisco a ajuns in semifinale. In ceea ce priveste zgura, avem un sfert de finala tot la un challenger, la Lisabona (POR). In runda inaugurala, l-a batut pe Balazs (UNG), scor 6-2, 3-6, 6-3.

Adevarat, Miomir este un tanar de perspectiva, insa am vazut multi astfel de tenismeni pierzandu-se de-a lungul timpului. Klizan nu este genul pe care te poti baza mereu, dar stii de ce este in stare. Iar slovacul n-are voie sa se impiedice in fata unui sportiv de 18 ani. Asta desi era s-o comita in fata indianului Nagal. La ultimele sase editii de Roland Garros, Martin a fost mereu prezent pe tabloul principal. Ma astept s-o faca si acum.

Pont Klizan – Kecmanovic: Klizan castiga

Articol scris de Paul

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi pariuri – Tunisia – Anglia – Cupa Mondiala BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Ora 21:00 programeaza disputa dintre Tunisia si Anglia, ce se va desfasura pe "Volgograd Arena", acolo unde ne asteptam ca spectacolul sa nu lipseasca, iar golurile ...
Ponturi pariuri – Belgia – Panama – Cupa Mondiala BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Astazi, incepand cu ora 18:00, pe "Fisht Olympic Stadium" va avea loc un meci extrem de dezechilibrat, in care Belgia, una dintre favoriele acestui Campionat Mondial...
Ponturi pariuri – Suedia – Coreea de Sud – Cupa Mondiala BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC In aceasta dupa-amiaza, de la ora 15:00, pe "Nizhny Novgorod Stadium" se va juca meciul dintre Suedia si Coreea de Sud, in care ne asteptam ca golurile sa fie cele c...