BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Miercuri, in jur de ora 17:00, avem partida Klizan – Kecmanovic, din turul secund al calificarilor de la Roland Garros. Slovacul n-are voie sa rateze trecerea in runda urmatoare.

Klizan

Kecmanovic

Klizan este un slovac de 28 de ani cu enorm de mult talent, dar care se gaseste abia pe locul 117 in clasamentul ATP. Are cinci trofee importante in cariera, la care se mai adauga alte sapte challengeruri.

In 2018, Martin a pus mana pe un astfel de turne, la Indian Wells, dar in competitia principala, de exemplu, n-a trecut de primul tur al calificarilor. Pe zgura, a facut o semifinala la Marbella (SPA) si a ajuns in “sferturi” la Barcelona, pornind din calificari. La urmatorul turneu, la Munich, a repetat aceasta performanta. In lupta sa pentru a ajunge pe tabloul principal la Roland Garros, l-a invins pana acum pe Nagal (IND), scor 4-6, 6-4, 6-1.

Kecmanovic s-a nascut in Serbia si se afla pe locul 200 in clasamentul mondial. La 18 ani, sarbul este un tanar de perspectiva, cucerind anul trecut si primul challenger din cariera, la Suzhou (CHI).

Deloc surprinzator, prefera competitiile mai micute, pentru a aduna puncte si a avansa in clasament. Astfel, la Newport Beach si Dallas a facut “sferturi”, iar la San Francisco a ajuns in semifinale. In ceea ce priveste zgura, avem un sfert de finala tot la un challenger, la Lisabona (POR). In runda inaugurala, l-a batut pe Balazs (UNG), scor 6-2, 3-6, 6-3.

Adevarat, Miomir este un tanar de perspectiva, insa am vazut multi astfel de tenismeni pierzandu-se de-a lungul timpului. Klizan nu este genul pe care te poti baza mereu, dar stii de ce este in stare. Iar slovacul n-are voie sa se impiedice in fata unui sportiv de 18 ani. Asta desi era s-o comita in fata indianului Nagal. La ultimele sase editii de Roland Garros, Martin a fost mereu prezent pe tabloul principal. Ma astept s-o faca si acum.

Pont Klizan – Kecmanovic: Klizan castiga

Articol scris de Paul

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi fotbal – Croatia – Anglia – Nations League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Croatia - Anglia este de departe cel mai interesant meci al zilei, avand fluierul de start programat la ora 21:45, urmand sa se dispute pe Stadionul Rujevica, acolo ...
Ponturi fotbal – Belgia – Elvetia – Nations League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Pe King Baudoin Stadium se va juca meciul dintre Belgia si Elvetia, din cadrul Ligii Natiunilor, care va incepe la ora 21:45. 1 solist Egal 2 solist Bel...
Ponturi fotbal – TSKA Moscova – Real Madrid – Champions League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Real Madrid va da piept cu TSKA Moscova, marti de la ora 22:00, pe "Luzhniki Arena", intr-o partida din Champions League. 1 solist Egal 2 solist TSKA Mo...