BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Luni, de la ora 14:45, avem partida Karlovic – Youzhny, din runda inaugurala de la Wimbledon. Cum vorbim de doi veterani si o suprafata rapida, probabil break-urile vor fi destul de rare.

Karlovic

Youzhny

Karlovic ramane la 39 de ani o prezenta interesanta in circuit, insa gigantul croat a cazut pana pe locul 112 in clasamentul ATP. Are in 2017 o singura finala, la S-Hertogenbosch (HOL), pe iarba.

Eliminat in turul III la Melbourne, Ivo a parasit repede competitia si la Quito, in runda secunda. La New York, a facut “sferturi”, dar urmatoarele trei meciuri au insemnat tot atatea infrangeri. A fost solid la Houston, facand semifinale, dar finalul perioadei pe zgura n-a fost stralucit. Spre uimirea mea, a continuat seria slaba si pe iarba, pierzand in primul tur la S-Hertogenbosch, cat si in calificari la Halle.

Youzhny este un veteran din Rusia in varsta de 36 de ani ce a cazut pana pe pozitia a 100-a in clasamentul baietilor. Anul trecut, a cucerit doua titluri, insa de nivel challenger, la Ningbo (CHI) si Ho Min Chin City (VIE).

Anul acesta, chiar si la turnee challenger, precum Indian Wells sau Irving, Mikhail a dezamagit. Pe iarba, a fost nevoit sa joace in calificari la toate cele trei turnee importate, dar mereu a ajuns pe tabloul principal. Din pacate pentru el, mai departe de acolo n-a avansat.

Ivo continua sa ne uimeasca prin felul sau de a juca la o varsta asa inaintata. Sigur, deplasarea sa pe teren este aproape inexistenta, insa loviturile de finete din partea gigantului croat sunt din ce in ce mai evidente in aceste conditii. Sunt sase infrangeri consecutive, dar n-as zice ca Ivo a jucat neaparat prost. Youzhny este un alt veteran ce s-a cam retras in turneele challenger. Dar talentul pe care l-a avut n-a disparut, iar rusul poate reprezenta o problema in orice meci, pentru orice adversar. H2H este 4-1 pentru Youzhny, dar cei doi si-au impartit victoriile pe iarba. Ma astept la un duel echilibrat, cu cel putin patru seturi.

Pont Karlovic – Youzhny: peste 3,5 seturi

Articol scris de Paul

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi Tenis Karlovic – Struff – Wimbledon BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Miercuri, de la ora 15:00, avem disputa Karlovic - Struff, in turul secund de la Wimbledon. La cum servesc cei doi, este normal sa ne asteptam la un meci lung. ...
Ponturi Tenis Seppi – Anderson – Wimbledon BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Miercuri, in jur de ora 17:00, in turul secund de la Wimbledon, avem partida Seppi - Anderson. Daca sud-africanul continua sa serveasca fenomenal, asa cum o face de ...
Ponturi Tenis Muller – Mmoh – Wimbledon BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Luni, de la ora 13:30, in primul tur la Wimbledon, avem partida Muller - Mmoh. Pierzator in calificari, americanul pare victima sigura si acum. Muller ...