BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Miercuri, de la ora 15:00, avem disputa Karlovic – Struff, in turul secund de la Wimbledon. La cum servesc cei doi, este normal sa ne asteptam la un meci lung.

Karlovic

Struff

Karlovic ramane la 39 de ani o prezenta interesanta in circuit, insa gigantul croat a cazut pana pe locul 112 in clasamentul ATP. Are in 2017 o singura finala, la S-Hertogenbosch (HOL), pe iarba.

Eliminat in turul III la Melbourne, Ivo a parasit repede competitia si la Quito, in runda secunda. La New York, a facut “sferturi”, dar urmatoarele trei meciuri au insemnat tot atatea infrangeri. A fost solid la Houston, facand semifinale, dar finalul perioadei pe zgura n-a fost stralucit. Spre uimirea mea, a continuat seria slaba si pe iarba, pierzand in primul tur la S-Hertogenbosch, cat si in calificari la Halle. In runda inaugurala, a invins un alt veteran, pe Youzhny (RUS), scor 4-6, 7-5, 7-6, 6-3.

Struff este un neamt in varsta de 28 de ani clasat pe locul 64 ATP, ce dispune de un serviciu bun, o dreapta impresionanta si o forta incredibila. N-are niciun turneu ATP castigat in cariera, insa si-a trecut in cont cinci competitii challenger.

Pana la startul sezonului de zgura au fost foarte putine victorii obtinute in 2018 – doar trei la numar. In Principat, Jan-Lennard a facut “optimi”, iar la urmatoarea competitie, la Budapesta, a ajuns in sferturile de finala. Acasa, la Munich, a repetat aceasta performanta. Pe iarba, atat la Stuttgart, cat si la Halle, a fost eliminat in runda inaugurala. A muncit din greu in primul tur, 3-6, 6-7, 7-6, 7-6, 6-1 cu L Mayer (ARG).

Ivo nu mai este la fel de consistent la serviciu, dovada si faptul ca a castigat doar 44% din punctele jucate cu “2”-ul, dar atunci cand prinde niste game-uri de serviciu de calitate, este greu sa atingi mingea la retur. Karlovic a avut 36 de asi in prima partida la Wimbledon. Si Struff are un serviciu exploziv, asa ca este normal sa ne asteptam la game-uri scurte si seturi prelungite. O singura data s-au intalnit cei doi, in 2013, la Miami, iar neamtul s-a impus in doua seturi, scor 6-3, 6-3.

Pont Karlovic – Struff: peste 3,5 seturi

Articol scris de Paul