BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Luni, nu inainte de ora 16:45, avem partida Jaziri – Donaldson, din primul tur de la Wimbledon. Experienta este de partea lui Malek, dar am incredere in Jared ca poate sa faca un turneu bun.

Jaziri

Donaldson

Jaziri este un tunisian de 34 de ani, ce a cucerit in cariera sapte titluri challenger. Momentan ocupa locul 61 in clasamentul ATP, afisand in ultimii 2-3 ani poate cel mai bun tenis de care e capabil.

L-am vazut jucand foarte bine pe zgura in 2018, dar cu toate astea, singurul trofeu de anul acesta a venit la Quijing (CHI). A mai facut semifinale la Dubai, insa si un ultim act la Istanbul (TUR). La S-Hertogenbosch (NED) s-a oprit in turul doi, in timp ce la Halle (GER) a pierdut in runda inaugurala.

Donaldson este un american in varsta de 21 ani, clasat pe locul 54. Are un serviciu bun, dar si un backhand in lung de linie de inalta calitate. In 2017, are sferturi de finala la Cincinnati (SUA) si Chengdu (CHI), ca cele mai bune rezultate.

Are o singura prezenta impresionanta in actualul sezon, la Acapulco, unde a facut semifinale. In rest, eliminarii timpurii, inclusiv la turneele pe zgura. La Eastbourne (GBR), a plecat acasa dupa cel de-al doilea meci, invins de Shapovalov (CAN) in trei seturi.

Poate ca Jaziri traieste cea mai buna perioada din cariera, insa pe iarba, nu stiu cat de capabil este tunisianul. Din experienta si incheietura s-ar putea sa-i puna niste probleme lui Jared, dar tanarul sau oponent are clar armele mai puternice pentru o astfel de suprafata. Malek a pierdut deja la S-Hertogenbosch (NED) contra unui adversar cu un stil asemanator, grecul Tsitsipas. Raportul intalnirilor directe este 1-1, dar victoria lui Jaziri a venit pe vremea cand Donaldson avea 17 ani. Cred ca tanarul american are potentialul sa se impuna aici, chiar daca o va face in 4 sau 5 seturi.

Pont Jaziri – Donaldson: Donaldson castiga

Articol scris de Paul

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi Tenis Karlovic – Struff – Wimbledon BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Miercuri, de la ora 15:00, avem disputa Karlovic - Struff, in turul secund de la Wimbledon. La cum servesc cei doi, este normal sa ne asteptam la un meci lung. ...
Ponturi Tenis Seppi – Anderson – Wimbledon BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Miercuri, in jur de ora 17:00, in turul secund de la Wimbledon, avem partida Seppi - Anderson. Daca sud-africanul continua sa serveasca fenomenal, asa cum o face de ...
Ponturi Tenis Muller – Mmoh – Wimbledon BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Luni, de la ora 13:30, in primul tur la Wimbledon, avem partida Muller - Mmoh. Pierzator in calificari, americanul pare victima sigura si acum. Muller ...