BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Isner – Cilic este un duel foarte interesant in optimile de finala de la Miami. Partida are loc marti, iar noi ne asteptam ca fostul castigator de la US Open sa treaca mai departe.

Isner

Cilic

Isner se afla pe locul 17 in clasamentul ATP, iar cele mai bune performante ale americanului in 2017 au fost doua titluri, la Newport si la Atlanta, ambele in State. Nu cred ca mai este nevoie sa spunem care este punctul forte al gigantului de 2.08 si 32 de ani.

A fost eliminat in primul tur atat la Auckland, cat si la Australian Open sau New York. La Delray Beach, abia a reusit un tur doi. La Acapulco si Indian Wells, iar n-a reusit sa castige vreun meci. I-a batut pe Vesely (CZE), scor 7-6, 1-6, 6-3, si pe Youzhny (RUS), scor 6-4, 6-3, pentru a ajunge in turul III la Miami.

Cilic se afla pe locul 3 in clasamentul baietilor, cu 17 titluri in cariera, dintre care unul in 2017, la Istanbul. Anul trecut, a mai bifat finale la Londra si Wimbledon sau semifinale la S-Hertogenbosch, Basel ori Tokyo.

Dupa semifinala de la Pune (IND), din debutul stagiunii, Marin a ajuns in ultimul act la Melbourne, finala cedata insa in fata lui Federer, in set decisiv. A urmat o prestatie mai putin reusita pe zgura, la Rio, in timp ce la Indian Wells a parasit competitia din turul III. L-a batut pe Herbert (FRA) in primul sau meci la Miami, scor 7-5, 6-3, iar in turul anterior a dispus de Pospisil (CAN), scor 7-5, 7-6. O partida cu un singur break, in care ambii combatanti au servit foarte bine.

H2H este 7-2 pentru Marin, si nimic nu ma face sa cred ca jucatorul din Croatia nu-si mai poate aconta inca un succes. Poate suntem tentati sa mizam si pe over, dar John n-a aratat un pas inainte la Miami, in ciuda faptului c-a legat doua victorii. Dreapta lui Cilic va fi letala daca Isner nu forteaza “2-ul”, iar asa s-ar putea sa apara dublele. Am toata increderea in croat.

Pont Isner – Cilic: Cilic va castiga

Articol scris de Paul: 5W – 5L

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi fotbal – Watford – Tottenham – Premier League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Duminica, de la ora 18:00, Tottenham va face deplasarea pe "Vicarage Road", acolo unde o va avea ca adversara pe Watford, intr-o partida in care ne asteptam ca spect...
Ponturi fotbal – Burnley – Manchester United – Premier League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Duminica, in data de 2 septembrie, de la ora 18:00, Manchester United va face deplasarea pe "Turf Moor", acolo unde o va intalni pe Burnley, intr-o partida in care n...
Ponturi fotbal – Cardiff City – Arsenal – Premier League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Duminica, in primul meci al zilei in Premier League, Arsenal va face deplasarea pe "Cardiff City Stadium", unde va da piept cu Cardiff City, intr-o partida ce are fl...