BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Luni, undeva in jur de ora 14:45, avem partida Giorgi – Sevastova, in runda inaugurala de la Wimbledon. Vom asista la un duel echilibrat?

Giorgi

Sevastova

Giorgi a cazut foarte mult in clasament in ultimele doua sezoane. Micuta jucatoare italianca se afla acum pe locul 56, intr-o usoara revenire de forma. In 2017, a bifat sferturi de finala la Birmingham (GBR), cel mai bun rezulat al stagiunii.

A inceput 2018 cu o infrangere in primul tur la Shenzhen (CHI). A urmat insa o prestatie formidabila la Sydney, unde a ajuns in semifinale pornind din calificari. Mai avem sferturi de finala la Lugano (SUI) si Shenzhen (CHI), si un alt penultim act, la Praga (CZE). Pe iarba, a castigat, in total, doua meciuri in trei turnee.

Sevastova este o jucatoare din Letonia, clasata pe locul 21 WTA. La 28 de ani, are doua titluri in palmares, la Estoril (POR), in 2010, si la Mallorca, in 2017. Pe langa trofeul de la Mallorca, Sevastova a mai ajuns in doua semifinale, Dubai si Madrid, plus un sfert de finala la US Open.

A inceput sezonul cu o semifinala la Brisbane, pentru ca mai apoi sa piarda inca din primul tur la Sydney. Din pacate pentru ea, a continuat pe acest sir al dezamagirilor, scotandu-se doar la Charleston, unde a facut semifinale si, bineinteles, cu ultimul act de la Mallorca (SPA). La Eastbourne (GBR) a fost eliminata in “optimi”.

Acest duel nu are cum sa fie decat unul echilibrat, poate cu multe schimbari de situatie. La cum stiu ca pot sa evolueze cele doua pe iarba, ne asteapta un meci interesant, cu lovituri in lung de linie, dar si cu multe veniri la fileu. Sevastova are un usor avantaj pentru c-a disputat finala de la Mallorca, insa Giorgi nu trebuie niciodata subestimata, mai ales pe aceasta suprafata. Micuta, pune mereu tarie in lovituri si surprinde des de pe baseline. Over-ul pare solutia cea mai buna.

Pont Giorgi – Sevastova: peste 19,5 game-uri

Articol scris de Paul