BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Marti dimineata, de la ora 07:00, avem meciul Gavrilova – Rogowska, un duel intre doua australience in turneul de la Sydney (AUS). Diferenta de valoare mi se pare uriasa, iar cota pe Daria este asa “mare” deoarece se joaca acasa la amandoua. Insa putem sa profitam cu un pariu mai riscant!

Gavrilova

Rogowska

Gavrilova se afla pe locul 25 in clasamentul WTA, dar australianca naturalizata are un singur titlu in cariera, New Haven (SUA), in 2017. La 23 de ani, ramane o tenismena constanta in circuit, una cu un forehand foarte placut ochiului.

Pe langa trofeul cucerit in State, Daria a mai bifat doua finale in 2017, la Strasbourg (FRA) si Hong Kong. A incheiat stagiunea cu o retragere la Moscova, din cauza unei accidentari. A participat la Cupa Hopman, in startul actualului sezon, unde a castigat cu Bouchard (CAN), dar a cedat disputele cu Mertens (BEL) si Kerber (GER).

Rogowska este o sportiva din Australia ce nu stie pana la 26 de ani cum arata top 100 WTA. In acest moment, se afla pe pozitia a 165-a, iar sansele de progres sunt minime. Totusi, spre finalul stagiunii precedente, a jucat doua finale ITF in Australia, la Canberra si Bendigo, prima castigata si a doua pierduta.

A cedat in primul tur al calificarilor la Brisbane, contra unei americance absolut necunoscute, Pera, scor 6-4, 5-7, 6-7.

In singura partida directa, s-a impus Rogowska, dar meciul avea loc tocmai in 2012, pe vremea cand Daria era inca o adolescenta (si reprezenta alta tara). Acum, Gavrilova a crescut enorm, in timp ce adversara ei a stat pe loc. Olivia nu este o jucatoare de acest nivel, iar noi vom observa acest lucru marti dimineata.

Pont Gavrilova – Rogowska: Gavrilova 2-0 la seturi

Articol scris de Paul: 3W – 1L

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi fotbal – Croatia – Anglia – Nations League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Croatia - Anglia este de departe cel mai interesant meci al zilei, avand fluierul de start programat la ora 21:45, urmand sa se dispute pe Stadionul Rujevica, acolo ...
Ponturi fotbal – Belgia – Elvetia – Nations League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Pe King Baudoin Stadium se va juca meciul dintre Belgia si Elvetia, din cadrul Ligii Natiunilor, care va incepe la ora 21:45. 1 solist Egal 2 solist Bel...
Ponturi fotbal – TSKA Moscova – Real Madrid – Champions League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Real Madrid va da piept cu TSKA Moscova, marti de la ora 22:00, pe "Luzhniki Arena", intr-o partida din Champions League. 1 solist Egal 2 solist TSKA Mo...