BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Marti dimineata, de la ora 07:00, avem meciul Gavrilova – Rogowska, un duel intre doua australience in turneul de la Sydney (AUS). Diferenta de valoare mi se pare uriasa, iar cota pe Daria este asa “mare” deoarece se joaca acasa la amandoua. Insa putem sa profitam cu un pariu mai riscant!

Gavrilova

Rogowska

Gavrilova se afla pe locul 25 in clasamentul WTA, dar australianca naturalizata are un singur titlu in cariera, New Haven (SUA), in 2017. La 23 de ani, ramane o tenismena constanta in circuit, una cu un forehand foarte placut ochiului.

Pe langa trofeul cucerit in State, Daria a mai bifat doua finale in 2017, la Strasbourg (FRA) si Hong Kong. A incheiat stagiunea cu o retragere la Moscova, din cauza unei accidentari. A participat la Cupa Hopman, in startul actualului sezon, unde a castigat cu Bouchard (CAN), dar a cedat disputele cu Mertens (BEL) si Kerber (GER).

Rogowska este o sportiva din Australia ce nu stie pana la 26 de ani cum arata top 100 WTA. In acest moment, se afla pe pozitia a 165-a, iar sansele de progres sunt minime. Totusi, spre finalul stagiunii precedente, a jucat doua finale ITF in Australia, la Canberra si Bendigo, prima castigata si a doua pierduta.

A cedat in primul tur al calificarilor la Brisbane, contra unei americance absolut necunoscute, Pera, scor 6-4, 5-7, 6-7.

In singura partida directa, s-a impus Rogowska, dar meciul avea loc tocmai in 2012, pe vremea cand Daria era inca o adolescenta (si reprezenta alta tara). Acum, Gavrilova a crescut enorm, in timp ce adversara ei a stat pe loc. Olivia nu este o jucatoare de acest nivel, iar noi vom observa acest lucru marti dimineata.

Pont Gavrilova – Rogowska: Gavrilova 2-0 la seturi

Articol scris de Paul: 3W – 1L

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi fotbal – Barcelona – Sevilla – Primera Division BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Sambata seara, de la ora 21:45, se va juca meciul dintre Barcelona si Sevilla, primele doua clasate din Primera Division, care are ca loc de desfasurare stadionul Ca...
Ponturi fotbal – Villarreal – Atletico Madrid – Primera Division BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Villarreal - Atletico Madrid este un meci din campionatul Spaniei, ce are primul fluier programat la ora 19:30, urmand sa se joace pe Estadio de la Ceramica. 1 s...
Ponturi pariuri – Schalke – Werder Bremen – Bundesliga BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Schalke - Werder Bremen este un meci interesant, din campionatul german, care se va juca sambata, de la ora 19:30, pe Veltins-Arena. 1 solist Egal 2 solist ...