BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Marti dimineata, de la ora 07:00, avem meciul Gavrilova – Rogowska, un duel intre doua australience in turneul de la Sydney (AUS). Diferenta de valoare mi se pare uriasa, iar cota pe Daria este asa “mare” deoarece se joaca acasa la amandoua. Insa putem sa profitam cu un pariu mai riscant!

Gavrilova

Rogowska

Gavrilova se afla pe locul 25 in clasamentul WTA, dar australianca naturalizata are un singur titlu in cariera, New Haven (SUA), in 2017. La 23 de ani, ramane o tenismena constanta in circuit, una cu un forehand foarte placut ochiului.

Pe langa trofeul cucerit in State, Daria a mai bifat doua finale in 2017, la Strasbourg (FRA) si Hong Kong. A incheiat stagiunea cu o retragere la Moscova, din cauza unei accidentari. A participat la Cupa Hopman, in startul actualului sezon, unde a castigat cu Bouchard (CAN), dar a cedat disputele cu Mertens (BEL) si Kerber (GER).

Rogowska este o sportiva din Australia ce nu stie pana la 26 de ani cum arata top 100 WTA. In acest moment, se afla pe pozitia a 165-a, iar sansele de progres sunt minime. Totusi, spre finalul stagiunii precedente, a jucat doua finale ITF in Australia, la Canberra si Bendigo, prima castigata si a doua pierduta.

A cedat in primul tur al calificarilor la Brisbane, contra unei americance absolut necunoscute, Pera, scor 6-4, 5-7, 6-7.

In singura partida directa, s-a impus Rogowska, dar meciul avea loc tocmai in 2012, pe vremea cand Daria era inca o adolescenta (si reprezenta alta tara). Acum, Gavrilova a crescut enorm, in timp ce adversara ei a stat pe loc. Olivia nu este o jucatoare de acest nivel, iar noi vom observa acest lucru marti dimineata.

Pont Gavrilova – Rogowska: Gavrilova 2-0 la seturi

Articol scris de Paul: 3W – 1L

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi Tenis Nishikori – Cilic – Monte Carlo (MON) BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Vineri, de la ora 15:00, avem partida Nishikori - Cilic, din sferturile de finala ale turneului de la Monte Carlo. Infrangerea din finala US Open 2014 probabil inca ...
Ponturi Tenis Raonic – Cilic – Monte Carlo (MON) BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Joi, de la ora 16:30, avem partida Raonic - Cilic, din optimile de finala ale turneului de la Monte Carlo. Care jucator va sta mai bine la capitolul serviciu? ...
Ponturi fotbal – Mainz – Freiburg – Bundesliga BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC sursa foto: skysports.com Duel ce poate cantari mult in lupta pentru evitarea retrogradarii Ora 21:30 programeaza disputa dintre Mainz si Freiburg, ce se va desfas...