BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Marti dimineata, de la ora 07:00, avem meciul Gavrilova – Rogowska, un duel intre doua australience in turneul de la Sydney (AUS). Diferenta de valoare mi se pare uriasa, iar cota pe Daria este asa “mare” deoarece se joaca acasa la amandoua. Insa putem sa profitam cu un pariu mai riscant!

Gavrilova

Rogowska

Gavrilova se afla pe locul 25 in clasamentul WTA, dar australianca naturalizata are un singur titlu in cariera, New Haven (SUA), in 2017. La 23 de ani, ramane o tenismena constanta in circuit, una cu un forehand foarte placut ochiului.

Pe langa trofeul cucerit in State, Daria a mai bifat doua finale in 2017, la Strasbourg (FRA) si Hong Kong. A incheiat stagiunea cu o retragere la Moscova, din cauza unei accidentari. A participat la Cupa Hopman, in startul actualului sezon, unde a castigat cu Bouchard (CAN), dar a cedat disputele cu Mertens (BEL) si Kerber (GER).

Rogowska este o sportiva din Australia ce nu stie pana la 26 de ani cum arata top 100 WTA. In acest moment, se afla pe pozitia a 165-a, iar sansele de progres sunt minime. Totusi, spre finalul stagiunii precedente, a jucat doua finale ITF in Australia, la Canberra si Bendigo, prima castigata si a doua pierduta.

A cedat in primul tur al calificarilor la Brisbane, contra unei americance absolut necunoscute, Pera, scor 6-4, 5-7, 6-7.

In singura partida directa, s-a impus Rogowska, dar meciul avea loc tocmai in 2012, pe vremea cand Daria era inca o adolescenta (si reprezenta alta tara). Acum, Gavrilova a crescut enorm, in timp ce adversara ei a stat pe loc. Olivia nu este o jucatoare de acest nivel, iar noi vom observa acest lucru marti dimineata.

Pont Gavrilova – Rogowska: Gavrilova 2-0 la seturi

Articol scris de Paul: 3W – 1L

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi pariuri – Franta – Croatia – Cupa Mondiala BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC In aceasta seara, incepand cu ora 18:00, se va juca finala Campionatului Mondial, in care protagoniste vor fi Franta si Croatia, cele doua urmand sa se intalneasca p...
Ponturi pariuri – Croatia – Anglia – Cupa Mondiala BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC In aceasta seara, incepand cu ora 21:00, pe "Luzhniki Stadium" se va juca a doua semifinala a acestei editii de Campionat Mondial, in care Croatia si Anglia vor fi p...
Ponturi fotbal – Brazilia – Belgia – Cupa Mondiala BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Disputa dintre Brazilia si Belgia este de departe cea mai interesanta de la acest Campionat Mondial, in care protagoniste vor fi doua dintre favoritele la castigarea...