BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

In aceasta noapte, de la ora 01:00, in al doilea tur al calificarilor de la Australian Open, avem partida Fratangelo – Piros. Fost campion de juniori la Melbourne, tanarul maghiar chiar poate spera intr-o surpriza aici.

Fratangelo

Piros

Fratangelo este un american de 24 de ani situat pe locul 107 ATP. Ca orice alt jucator de peste Ocean, Bjorn se simte cel mai bine pe suprafetele dure, acolo unde poate sa-si etaleze cat mai des serviciul. Evolueaza in special in turnee de tip challenger, dar mai da “cate o fuga” si la anumite competitii ATP.

Are o singura finala anul trecut, la Champaign (SUA), pierduta cu Smyczek (SUA), scor 2-6, 4-6, dar cel mai important rezultat cred ca este semifinala de la Newport (SUA), de pe iarba. A inceput sezonul cu o eliminare in primul tur la Playford (AUS), 3-6, 7-5, 4-6 cu Polmans (AUS), insa si-a revenit la timp pentru a trece de primul tur al calificarilor, 7-6, 6-3 cu Krueger (SUA).

Piros este un jucator de turnee Futures, dar maghiarul de doar 18 ani s-ar putea sa aiba un viitor stralucitor in fata. A impresionat la primul turneu al sezonului, la challengerul de la Noumea (Noua Caledonie), unde a trecut de calificari si l-a invins in runda inaugurala pe veteranul francez Benneteau, scor 3-6, 7-5, 6-1. Chiar daca a pierdut apoi cu Rubin (SUA), scor 4-6, 3-6, ramane un rezultat de luat in seama.

Anul trecut, a jucat in competitiile de juniori si chiar a luat titlul la Melbourne. Se simte super bine pe aceasta suprafata, iar acest lucru a fost vizibil si-n primul meci al calificarilor, impotriva lui Bagnis (ARG), un alt jucator experimentat. Zsombor s-a impus in 3 seturi, scor 4-6, 7-6, 6-2.

Faptul ca Piros a reusit sa revina impotriva a doi tenismeni cu atatea meciuri la nivel ATP ne arata ca tanarul maghiar denota o maturitate incredibila pentru varsta sa. Fratangelo a pierdut destule partide la jucatori mai slabi clasati in ultima vreme, asa ca Piros poate sa spere. Nu conteaza ca este locul 566 ATP, este complet irelevant, deoarece se afla la startul carierei sale profesioniste. In aceasta noapte chiar are o sansa si nu este exclus sa profite.

Pont Fratangelo – Piros: Piros + 1,5 seturi

Articol scris de Paul: 4W – 3L

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi Tenis Nishikori – Cilic – Monte Carlo (MON) BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Vineri, de la ora 15:00, avem partida Nishikori - Cilic, din sferturile de finala ale turneului de la Monte Carlo. Infrangerea din finala US Open 2014 probabil inca ...
Ponturi Tenis Raonic – Cilic – Monte Carlo (MON) BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Joi, de la ora 16:30, avem partida Raonic - Cilic, din optimile de finala ale turneului de la Monte Carlo. Care jucator va sta mai bine la capitolul serviciu? ...
Ponturi fotbal – Mainz – Freiburg – Bundesliga BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC sursa foto: skysports.com Duel ce poate cantari mult in lupta pentru evitarea retrogradarii Ora 21:30 programeaza disputa dintre Mainz si Freiburg, ce se va desfas...