BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Miercuri, de la ora 13:30, avem partida Dimitrov – Nishikori, din turul secund de la Roma. Bulgarul nu este considerat favorit de bookmakeri, dar pentru noi, el are prima sansa.

Dimitrov

Nishikori

Dimitrov se afla momentan pe locul 4 ATP, dupa niste rezultate impresionante in 2017, cand a luat trofee la Brisbane, Sofia, Cincy si a castigat Turneul Campionilor, plus finala la Stockholm si alte cateva semifinale, la Australian Open, Rotterdam, Londra si Beijing.

A inceput anul cu semifinale la Brisbane, iar apoi a facut “sferturi ” la Melbourne. A pierdut clar finala de la Rotterdam, in fata lui Rotterdam, pentru ca pe urma sa nu faca mare lucru la urmatoarele turnee. Si-a revenit la Monte Carlo, facand semifinale, dar n-a avut nicio sansa in fata lui Nadal. La Barcelona au fost doar “sferturi”, iar la Madrid a plecat acasa dupa primul meci.

Nishikori se afla pe locul 24 ATP, datorita performantei de la Monte Carlo, asta si din cauza perioadei de refacere in urma unei accidentari. Si-a inceput sezonul abia la Delray Beach, unde a pierdut in runda inaugurala, 3-6, 6-3, 4-6 cu Novikov (SUA).

A urmat insa un titlu castigat la challengerul de la Dallas si o semifinala la New York. In Principat, a ajuns in finala si, astfel, din nou in prim-planul tenisului mondial. La Barcelona si la Madrid a fost eliminat de fiecare data in runda inaugurala. In primul tur la Roma, l-a invins pe Lopez (SPA), scor 7-6, 6-4.

H2H este 3-1 pentru Kei, toate intalnirile avand loc pe hard. Iar niponul este considerat favorit acum datorita rezultatelor sale din trecut pe aceasta suprafata. Insa nu cred ca in acest moment Nishikori este peste Dimitrov pe zgura. In ciuda finalei de la Monte Carlo, se vede clar ca acesta este un sezon de tranzitie pentru japonez. Si, in aceste conditii, chiar daca n-a aratat mare lucru la Madrid, Dimitrov are o sansa buna sa se impuna.

Pont Dimitrov – Nishikori: Dimitrov + 1,5 seturi

Articol scris de Paul

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi fotbal – Barcelona – Sevilla – Primera Division BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Sambata seara, de la ora 21:45, se va juca meciul dintre Barcelona si Sevilla, primele doua clasate din Primera Division, care are ca loc de desfasurare stadionul Ca...
Ponturi fotbal – Villarreal – Atletico Madrid – Primera Division BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Villarreal - Atletico Madrid este un meci din campionatul Spaniei, ce are primul fluier programat la ora 19:30, urmand sa se joace pe Estadio de la Ceramica. 1 s...
Ponturi pariuri – Schalke – Werder Bremen – Bundesliga BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Schalke - Werder Bremen este un meci interesant, din campionatul german, care se va juca sambata, de la ora 19:30, pe Veltins-Arena. 1 solist Egal 2 solist ...