BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Marti noaptea, undeva in jur de ora 00:00, avem disputa Del Potro – Ferrer, in turul III de la Indian Wells. Il va incurca David pe sud-american?

Del Potro

Ferrer

Del Potro se afla pe locul 8 ATP, dar agentinianul de 29 de ani a trebuit sa munceasca mult pana sa revina pe aceasta pozitie. In stagiunea precedenta, are un titlu la Stockholm (SWE), finala la Basel (SUI), plus semifinale la US Open, Delray Beach (SUA) si Shanghai (CHI).

Actualul sezon l-a inceput bine, cu o semifinala la Auckland (NZL), dar rezultatele urmatoare n-au chiar convingatoare – tur III la Australian Open si “optimi” la Delray Beach. A venit insa intr-o forma extraordinara la Indian Wells, dupa ce-a castigat turneul de la Acapulco, 6-4, 6-4 intr-o finala cu Anderson (RSA). In runda precedenta, l-a depasit pe De Minaur (AUS), scor 6-2, 6-1.

Ferrer este pe locul 33 ATP, iar la 35 de ani, David inca mai obtine victorii importante. Chiar daca sezonul trecut a fost unul destul de modest, fata de ce ne obisnuise ibericul in trecut, Ferrer tot a cucerit un titlu, la Bastad (SWE).

A inceput stagiunea cu semifinala la Auckland (NZL), pierzand cu Del Potro, scor 4-6, 4-6. N-a putut sa arate aceeasi consistenta si-n fata a doi tineri rusi – Rublev l-a invins cu 3-2 la seturi in runda inaugurala la Australian Open, iar Khachanov l-a batut in primul tur la Montpellier. La Rotterdam, a cedat in fata lui Alexander Zerev in minimum de seturi. In “optimi” la Acapulco, a dat iar peste Del Potro, si s-a recunoescut infrant, dar in trei seturi de data asta, 4-6, 6-4, 3-6. In runda inaugurala, l-a batut pe Sandgren (SUA), scor 6-2, 7-6.

H2H este 6-6, iar agentinianul a castigat ultimele doua dispute. Nu foarte usor, desi Ferrer clar nu mai este acelasi jucator. Insa ibericul are un serviciu doi incredibil de eficient, in ciuda faptului ca nu este foarte puternic. Si David mai este relevant si la retur. Evident, tot Del Potro este favorit si acum, dar nu cred ca va zburda spre victorie.

Pont Del Potro – Ferrer: peste 20,5 gameuri

Articol scris de Paul: 2W – 2L

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi fotbal – Barcelona – Sevilla – Primera Division BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Sambata seara, de la ora 21:45, se va juca meciul dintre Barcelona si Sevilla, primele doua clasate din Primera Division, care are ca loc de desfasurare stadionul Ca...
Ponturi fotbal – Villarreal – Atletico Madrid – Primera Division BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Villarreal - Atletico Madrid este un meci din campionatul Spaniei, ce are primul fluier programat la ora 19:30, urmand sa se joace pe Estadio de la Ceramica. 1 s...
Ponturi pariuri – Schalke – Werder Bremen – Bundesliga BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Schalke - Werder Bremen este un meci interesant, din campionatul german, care se va juca sambata, de la ora 19:30, pe Veltins-Arena. 1 solist Egal 2 solist ...