BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Joi noaptea, de la ora 01:30, avem partida Copil – Polansky, in primul tur de la Indian Wells. Chiar daca Marius nu are cel mai bun moral in ultima vreme, credem in sansa lui, insa misiunea nu va fi facila.

Copil

Polansky

Copil se afla pe locul 83 ATP, cu un 2017 in care a ajuns intr-un sfert de finala, la Metz (FRA), dar si in doua finale de turneu challenger, la Kaohsiung (TAIWAN) si Bratislava (SVK).

Sezonul actual i-a adus insa si cea mai pretioasa performanta din cariera – prima finala de turneu ATP, la Sofia (BUL). Din pacate, a pierdut-o in fata lui Basic (BIH), scor 6-7, 7-6, 4-6. Aceasta infrangere avea sa-l afecteze destul de serios, iar la urmatorul turneu, la Rotterdam, avea sa plece acasa dupa runda inaugurala. La challengerul de la Indian Wells, a cedat in “sferturi”, 2-6, 5-7 contra lui King (BAR).

Polansky se afla pe locul 139 in clasamentul baietilor, dar canadianul de 29 de ani inca n-a depasit prima suta mondiala, fiind un jucator mediocru. In 2017, a luat parte mai degraba la turnee ITF si Challenger decat la competitii care chiar conteaza.

A ajuns pe tablourile principale de la Brisbane si Melbourne, trecand prin calificari. Apoi, a fost eliminat rapid la Newport Beach, Quito si New York. La Delray Beach, a pierdut in califiari si din nou in primul tur, din postura de lucky-loser. A facut “sferturi” la challengerul de la Indian Wells si a mai castigat doua dispute, in calificari – 7-5, 6-3 cu Arevalo (SAL) si 6-3, 1-6, 6-3 cu Berrettini (ITA).

In mod normal, Marius a demonstrat ca poate sa treaca lejer de adversari precum Peter. Din pacate pentru roman, perioada asta e una dificila, in care trebuie sa-si revina din punct de vedere mental. Momentele de concentrare maxima nu mai sunt atat de prezente, iar slabiciunile la serviciu sunt din ce in ce mai clare. Totusi, nici Polansky nu este cine stie ce jucator, asa ca nu ma astept ca tenismenul din Canada sa zburde pe teren. Prevad un over la gameuri.

Pont Copil – Polansky: peste 20,5 gameuri

Articol scris de Paul: 1W – 1L

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi fotbal – Barcelona – Sevilla – Primera Division BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Sambata seara, de la ora 21:45, se va juca meciul dintre Barcelona si Sevilla, primele doua clasate din Primera Division, care are ca loc de desfasurare stadionul Ca...
Ponturi fotbal – Villarreal – Atletico Madrid – Primera Division BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Villarreal - Atletico Madrid este un meci din campionatul Spaniei, ce are primul fluier programat la ora 19:30, urmand sa se joace pe Estadio de la Ceramica. 1 s...
Ponturi pariuri – Schalke – Werder Bremen – Bundesliga BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Schalke - Werder Bremen este un meci interesant, din campionatul german, care se va juca sambata, de la ora 19:30, pe Veltins-Arena. 1 solist Egal 2 solist ...