BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Miercuri seara, de la ora 23:30, avem partida Carreno-Busta – Anderson, din optimile de finala ale turneului de la Indian Wells. Pana acum, in duelurile directe, ibericul n-a avut nicio sansa.

Careno-Busta

Anderson

Carreno-Busta este un spaniol in varsta de 26 de ani, clasat pe locul 14 ATP. Are trei titluri majore in cariera, iar in stagiunea precedenta a reusit sa faca semifinala la US Open. In plus, a disputat si doua meciuri la Turneul Camppionilor, din postura de rezerva.

2018 a venit insa cu o scadere in jocul sau. Eliminat in runda inaugurala la Doha, ibericul a facut “optimi” la Melbourne, cel mai bun rezultat al sau in primele trei luni ale anului. Au urmat eliminari rapide la Quito, Buenos Aires si Rio, pe zgura. A trecut de Zeballos, scor 3-6, 6-3, 7-6, si de Medvedev, scor 6-1, 7-5.

Anderson a avut un sezon 2017 excelent, in care sud-africanul de 31 de ani a ajuns in prima sa finala de Grand Slam, la US Open. In plus, a mai facut semifinala de la Estoril (POR), “optimi” la Wimbledon, finala la Washington si “sferturi” la Montreal.

In 2018, a pus mana si pe primul trofeu dupa o pauza de trei ani, la New York. Kevin a mai ajuns si-n finale la Pune (IND) si Acapulco, deci eliminarea sa in runda inaugurala la Melbourne putem spune ca a fost doar o intamplare nefericita. A dispus de Donskoy (RUS), scor 7-5, 6-4, si de Kicker (ARG), scor 7-6, 7-6.

H2H este 4-0 pentru Anderson, daca includem si victoria de la demonstrativul de la Abu Dhabi, de la finalul anului trecut. Insa succesul de cea mai mare importanta a fost clar cel obtinut in semifinala de la US Open. Carreno-Busta n-a avut raspuns pentru serviciul sud-africanului si nu cred ca va avea nici azi. Ibericul este moale in acest debut de sezon si nu se poate pune cu un tenismen aflat clar in forma.

Pont Carreno-Busta – Anderson: Anderson castiga

Articol scris de Paul: 3W – 2L

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi fotbal – Watford – Tottenham – Premier League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Duminica, de la ora 18:00, Tottenham va face deplasarea pe "Vicarage Road", acolo unde o va avea ca adversara pe Watford, intr-o partida in care ne asteptam ca spect...
Ponturi fotbal – Burnley – Manchester United – Premier League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Duminica, in data de 2 septembrie, de la ora 18:00, Manchester United va face deplasarea pe "Turf Moor", acolo unde o va intalni pe Burnley, intr-o partida in care n...
Ponturi fotbal – Cardiff City – Arsenal – Premier League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Duminica, in primul meci al zilei in Premier League, Arsenal va face deplasarea pe "Cardiff City Stadium", unde va da piept cu Cardiff City, intr-o partida ce are fl...