BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Vineri, de la ora 11:00, avem partida Bemelmans – Bellucci, din turul III al calificarilor de la Roland Garros. Pe zgura lenta de la Paris, belgianul n-ar trebui sa aiba vreo sansa.

Bemelmans

Bellucci

Bemelmans este un belgian in varsta de 30 de ani, clasat pe locul 111 in clasamentul baietilor. A fost aproape toata cariera prezent in turneele de plan secund. Are cinci challengeruri cucerite in cariera, insa niciun titlu ATP.

Sezonul n-a inceput rau, cu un tur II la Melbourne, belgianul venind din calificari. Urmatorul rezultat mai bun s-a inregistrat la challengerul de la Le Gosier, de la sfarsitul lunii martie, si anume semifinala. Pe zgura, au fost meciuri modeste facute de Ruben, acesta avand adversari lejeri pana acum in calificari – 6-4, 6-7, 6-3 cu Humbert (FRA) si 6-2, 6-3 cu Serdarusic (CRO).

Bellucci este pe locul 269 ATP, iar cea mai buna pozitie a fost 21 ATP in anul 2010. Are patru titluri in cariera, dar brazilianul de 30 de ani este in cadere libera de vreo doi ani.

In acest sezon, a jucat exclusiv pe zgura, dar rezultatele n-au fost stralucite. Din cauza unei accidentari, a inceput stagiunea in februarie, dar primul sfert de finala la un challenger a venit abia la sfarsitul lui aprilie, la Tallahassee (SUA). In primul tur al calificarilor, a trecut de neamtul Bachinger, scor 6-3, 6-4, pentru ca mai apoi sa-l invinga pe Gimeno-Traver (SPA), scor 6-1, 7-6.

Pe aceasta suprafata, nu cred ca este nevoie sa mai spun cine este favorit. Cei doi s-au intalnit de trei ori pana acum, iar Bellucci a castigat singura disputa pe zgura. Belgianul nu poate sa controleze schimburile lungi si acest meci va avea astfel de momente din plin. Ma indoiesc ca Bemelmans va fi in stare sa ia set, dar cel mai bine ar fi sa mergem pe varianta mai simpla.

Pont Bemelmans – Bellucci: Bellucci castiga primul set

Articol scris de Paul

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi pariuri – Tunisia – Anglia – Cupa Mondiala BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Ora 21:00 programeaza disputa dintre Tunisia si Anglia, ce se va desfasura pe "Volgograd Arena", acolo unde ne asteptam ca spectacolul sa nu lipseasca, iar golurile ...
Ponturi pariuri – Belgia – Panama – Cupa Mondiala BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Astazi, incepand cu ora 18:00, pe "Fisht Olympic Stadium" va avea loc un meci extrem de dezechilibrat, in care Belgia, una dintre favoriele acestui Campionat Mondial...
Ponturi pariuri – Suedia – Coreea de Sud – Cupa Mondiala BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC In aceasta dupa-amiaza, de la ora 15:00, pe "Nizhny Novgorod Stadium" se va juca meciul dintre Suedia si Coreea de Sud, in care ne asteptam ca golurile sa fie cele c...