BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Luni, de la ora 13:30, in runda inaugurala de la Wimbledon, avem partida Barthel – Wickmayer. Care tenismena va reusi sa-si faca jocul?

Barthel

Wickmayer

Barthel ajuns la 27 de ani si se afla pe locul 114 WTA. Nemtoaica a avut parte de multe accidentari in cariera sa, de aici si nefructificarea adevaratului talent pe care Mona l-a avut. In 2017, are un titlu castigat la Praga (CZE), pe zgura, insa, in general, rezultatele au fost dezamagitoare.

A inceput stagiunea cu infrangeri in primul tur atat la Auckland (NZL), cat si la Hobart (AUS). Cam asa a decurs si restul stagiunii pentru nemtoaica, exceptie fiind semifinala de la Budapesta (UNG). Nevoita sa joace in calificari, a trecut de Stollar (UNG), scor 5-7, 6-3, 6-4, de Dodin (FRA), scor 6-3, 1-6, 8-6, si de Loeb (SUA), scor 7-5, 6-1.

Wickmayer este o belgianca in varsta de 28 de ani situata pe locul 102 in clasamentul WTA. Yanina a suferit numeroase accidentari in cariera, probleme peste care Wickmayer n-a reusit sa treaca pe de-a intregul.

Stagiunea aceasta, a miscat ceva doar la turnee challenger: – Zhenghou (CHI), cu semifinala, si alte patru sferturi de finala, inclusiv la Surbiton (GBR), pe iarba. La Nottingham a cedat in runda inaugurala.

Daca nu si-ar pierde des concentrarea la serviciu, Barthel ar putea sa fie o jucatoare mai mult decat decenta. Insa nemtoaica nu s-a ridicat la nivelul potentialului avut. Cele trei meciuri din calificari, dar si faptul c-a batut-o pe Rybarikova (SVK) la Nottingham sigur i-au amplificat nivelul de incredere. Wickmayer mi-a placut enorm in anii sai de glorie, insa de cand corpul a inceput s-o lase balta, belgianca reuseste foarte rar sa ne incante cu tenisul ei. Este un duel intre doua jucatoare cu destule probleme, iar eu cred ca jucatoarea mai potenta fizic va reusi sa se impuna.

Pont Barthel – Wickmayer: Barthel castiga

Articol scris de Paul

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi Tenis Karlovic – Struff – Wimbledon BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Miercuri, de la ora 15:00, avem disputa Karlovic - Struff, in turul secund de la Wimbledon. La cum servesc cei doi, este normal sa ne asteptam la un meci lung. ...
Ponturi Tenis Seppi – Anderson – Wimbledon BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Miercuri, in jur de ora 17:00, in turul secund de la Wimbledon, avem partida Seppi - Anderson. Daca sud-africanul continua sa serveasca fenomenal, asa cum o face de ...
Ponturi Tenis Muller – Mmoh – Wimbledon BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Luni, de la ora 13:30, in primul tur la Wimbledon, avem partida Muller - Mmoh. Pierzator in calificari, americanul pare victima sigura si acum. Muller ...