BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Miecuri, de la ora 15:00, avem partida Anderson – Bedene, din turul doi de la Roma. Chiar daca vorbim de zgura, sud-africanul are o cota mult prea mare pentru a se impune.

Anderson

Bedene

Anderson a avut un sezon 2017 excelent, in care sud-africanul de 31 de ani a ajuns in prima sa finala de Grand Slam, la US Open. In plus, a mai facut semifinala de la Estoril (POR), “optimi” la Wimbledon, finala la Washington si “sferturi” la Montreal.

In 2018, a pus mana si pe primul trofeu dupa o pauza de trei ani, la New York. Kevin a mai ajuns si-n finale la Pune (IND) si Acapulco. La Indian Wells si Miami a atins faza sferturilor de finala, dar la Estoril a fost eliminat in runda inaugurala. Lucrurile au mers mult mai bine la Madrid, facand semifinale, insa pierzand clar cu Thiem, scor 4-6, 2-6.

Bedene este pe locul 65 ATP, fiind un jucator dreptaci, a carui suprafata favorita este zgura. Nu are niciun titlu ATP in cariera, dar a disputat trei finale.

Slovenul de 28 de ani n-a inceput extraordinar stagiunea, dar Aljaz s-a descurcat mult mai bine pe suprafata rosie. A ajuns in finala la Buenos Aires, iar la Rio de Janeiro a fost scos in sferturile de finala. Tot pe zgura, a ajuns in semifinale la Budapesta, dar pe urma a cedat in primul tur la Istanbul. In runda inaugurala la Roma, l-a invins pe Muller (LUX), scor 6-4, 6-4.

Poate ca Bedene a castigat in minimum de seturi, dar slovenul a avut de aparat noua mingi de break ale adversarului. Iar Muller nu este chiar cel mai potent jucator la retur pe zgura. Serviciul doi al lui Bedene nu prea a mers, deci acest punct slab poate fi exploatat de sud-african. H2H este 2-0 pentru Anderson, insa nicio partida nu a avut loc pe suprafata rosie. Cota pentru victoria lui Kevin mi se pare excelenta, chiar daca vorbim de zgura. La Madrid, acesta a trecut de adversari mult mai periculosi decat Bedene.

Pont Anderson – Bedene: Anderson castiga

Articol scris de Paul

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi fotbal – AEK Atena – Celtic – Champions League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC In aceasta seara, de la ora 21:00, se va juca un meci foarte interesant, din cadrul preliminariilor Champions League, in care protagoniste vor fi AEK Atena si Celtic...
Ponturi fotbal – Spartak Moscova – PAOK – Champions League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Ora 20:30 programeaza un meci foarte interesant din cadrul preliminariilor Champions League, in care Spartak Moscova si PAOK vor fi protagoniste, cele doua urmand sa...
Ponturi fotbal – BATE Borisov – Qarabag – Champions League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Ora 20:00 programeaza disputa dintre BATE Borisov si Qarabag, campioanele Belarusului si Azerbaijanului, cele doua urmand sa se intalneasca pe "Borisov Arena". 1...