BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Marti, de la ora 12:00, avem partida Harrison – Marterer, din runda inaugurala de la Roland Garros. Nu este cea mai interesanta disputa a zilei de la Openul Francez, insa putem sa facem profit pe biletele noastre.

Harrison

Marterer

Harrison este un american de 26 de ani, clasat pe pozitia a 56-a ATP. Anul trecut, a cucerit doua trofee, la Dallas (SUA), un challenger, si la Memphis (SUA). Serveste foarte bine, iar forehand-ul este o alta lovitura de calitate a sa.

A inceput anul cu o finala la Brisbane, dar de acolo lucrurile n-au mai fost la fel de pozitive. S-a mai redresat putin la Acapulco, unde a facut sferturi de finala. N-a facut mare lucru pe zgura, castigand cate un meci la Houston, Madrid si Roma, si pierzand in runda inaugurala la Geneva.

Marterer este un neamt in varsta de 22 de ani, situat pe locul 69. Are in cariera cucerite cinci turnee ITF si sase Challenger, ultimul venind chiar in 2018, la Cherbourg (FRA).

Dupa un tur III la Australian Open, a urmat un sfert de finala la Sofia pentru Maximilian. Dupa castigarea challengerului din Franta, Marterer a ramas in Hexagon sa joace la Marseille, dar a cedat in runda inaugurala. Pe zgura, a facut semifinala la Munich, insa la Lyon n-a fost capabil sa treaca de runda secunda.

Ryan este jucatorul mai experimentat in astfel de turnee importante, dar neamtul si-a ridicat nivelul de joc in ultima vreme. Cred ca este capabil sa treaca de acest tur, contra unui oponent ce rar reuseste performante pe zgura. Daca nu intra forehand-ul, Harrison nu va avea planul B. Este riscant sa mergem pe Marterer, dar primele game-uri ne vor arata clar daca alegerea noastra este una fericita sau nu. O singura data s-a calificat americanul in runda a doua, in 2013.

Pont Harrison – Marterer: Marterer castiga

Articol scris de Paul