BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Duminica, de la ora 22:00, avem partida Royal Pari – U Sucre, din play-out-ul bolivian. Este prima mansa si ambele formatii vor vrea sa nu primeasca gol.

1 solist
Egal
2 solist

Royal Pari a incheiat pe locul 5 in grupa B din campionatul Boliviei, cu 14 puncte acumulate in 14 runde, golaveraj 13-19. In ultima etapa, a remizat, in deplasare, cu Sport Boys, scor 0-0. Rezultat edificator pentru ce gen de formatie este nou-promovata – una de lupta, ce a dispus de cea mai ineficienta ofensiva din campionat.

Pe teren propriu, Royal Pari are patru infrangeri la rand, dupa ce pornise sezonul cu doua succese consecutive. In doar o partida am vazut mai mult de 3 goluri, intr-un 2-2 cu Destroyers, cu trei goluri marcate in a doua repriza.

U Sucre a depasit oarecum problemele financiare din ultima vreme, dar stagiunea a fost una modesta pentru Universitario. A terminat pe ultima pozitie in grupa A, cu 11 puncte stranse in 14 etape, golaveraj 18-29. In ultima runda, a pierdut, acasa, cu San Jose, scor 1-2.

In deplasare, n-a castigat niciun meci in acest sezon. In plus, a primit cel putin patru goluri in trei dintre aceste deplasari. Insa, in principiu, Sucre mai mult a primit, ofensiva fiind in norme destul de normale.

Chiar daca ar trebui sa-si aconteze un avantaj linistitor inainte de mansa retur, ma indoiesc cu Royal Pari va forta sau se va expune de la inceput. Asta inseamna ca Universitario va avea destula liniste sa se aseze mai bine in teren. Cele doua nu s-au intalnit in acest sezon, asa ca va fi si o perioada de acomodare. Toate ingredientele pentru un under.

Pont Royal Pari – U Sucre: sub 3,5 goluri

Pronostic cota mare Royal Pari – U Sucre: 1-0 scor corect

Articol scris de Paul: 1W- 0L

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi Tenis Bemelmans – Bellucci – Roland Garros BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Vineri, de la ora 11:00, avem partida Bemelmans - Bellucci, din turul III al calificarilor de la Roland Garros. Pe zgura lenta de la Paris, belgianul n-ar trebui sa ...
Ponturi Tenis Klizan – Londero – Roland Garros BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Vineri, de la ora 11:00, in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros, avem meciul Klizan - Londero. Cred ca Martin va avea ceva de tras pentru a-l depasi pe ...
Ponturi Tenis Ruud – Muller – Roland Garros BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Vineri, de la ora 11:00, avem partida Ruud - Muller, din turul III al calificarilor de la French Open. Norvegianul n-are cum sa rateze prezenta pe tabloul principal....