BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Marti 20.02.2018, cu incepere de la ora 19:30, va avea loc duelul Troyes – Dijon, din cadrul rundei a 24-a a primei ligi din Franta.

1 solist
Egal
2 solist

Cei de la Troyes ocupa pozitia a 15-a a clasamentului din Ligue 1, cu 27 de puncte acumulate in 25 partide de campionat. Africanul A. Niane este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa inscrie de 6 ori pana acum. Gazdele au parte de evolutii alternante in campionat, cu 3 puncte obtinute in tot atatea etape. Dupa un esec cu 2-1 pe terenul celor de la Strasbourg, cei de la Troyes au reusit sa se impuna etapa trecuta pe teren propriu, 1-0 in fata celor de la Metz. Gazdele au parasit Cupa Frantei la inceputul acestei luni, dupa un esec cu 1-0 pe terenul celor de la Lens. Gazdele nu se pot baza in acest duel pe accidentatii T. Dingome, Suk Hyun Jun si S. Darbion.

De partea cealalta, Dijon se claseaza pe pozitia a 13-a a clasamentului primei ligi din Franta, echipa reusind sa adune 31 de puncte, dupa 25 de etape. Africanul J. Tavares este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 9 goluri inscrise pana in acest moment. La fel ca adversarii lor, oaspetii sunt inconstanti in evolutii. Dupa succesele cu Rennes si Nice, cei de la Dijon au suferit acum cateva zile un esec fara drept de apel pe terenul celor de la AS Monaco, scor 4-0. Dijon reprezinta o echipa extrem de slaba pe teren strain. Acestia au nu mai putin de 8 infrangeri consecutive inregistrate in deplasare. J. Marie, F. Sammaritano si Xeka nu vor efectua aceasta deplasare, din pricina unor probleme de ordin medical.

Cele doua echipe nu impresioneaza cu nimic in acest sezon, ambele echipe fiind plicate in mod direct in lupta pentru evitarea retrogradarii. De altfel, cele doua sunt inconstante in evolutii in acest an, asadar e destul de dificil de prezis echipa ce va domina aceasta partida. Ma astept la un duel echilibrat, lipsit de spectacol, asadar recomandarile mele sunt bazate strict pe goluri, care sper eu sa fie cat mai putine la numar.

Pont Troyes – Dijon: sub 2.5 goluri

Pont cota mare Troyes – Dijon: sub 1.5 goluri

Scris de Marco Birlan.

STATISTICA PERSONALA – 2018 :

FEBRUARIE: 40 WIN / 15 LOSE