Miercuri 06.12.2017, cu incepere de la ora 21:45, va avea loc duelul Sahtior – Manchester City, din cadrul rundei a 6-a a grupelor UEFA Champions League.

1 solist
Egal
2 solist

Cei de la Sahtior Donetk ocupa pozitia a 2-a a clasamentului grupei F din UEFA Champions League, cu 9 puncte acumulate in 5 partide. In campionat, gazdele traverseaza o perioada buna, cu 2 succese consecutive. Etapa trecuta, Sahtior Donetk a reusit sa o invinga pe Veres Rivne pe teren propriu, cu scorul de 2-0. Bernard si F. Ferreyra sunt golgheterii echipei in Champions League, acestia avand 2 goluri inscrise in grupe. Gazdele nu se pot baza in acest duel pe accidentatii M. Malyshev, S. Kryvtsov si suspendatul D. Srna.

De partea cealalta, Manchester City se gaseste pe prima pozitie a clasamentului acestei grupe de Champions League, echipa avand 15 puncte obtinute dupa 5 etape. Oaspetii au parte de un sezon senzational, fiind cea mai in forma echipe din campionatele mari ale Europei. Echipa lui Guardiola a reusit sa castige toate meciurile din acest sezon, cu exceptia unei remize cu Everton de la inceputul campionatului. Acum cateva zile, Manchester City a invins-o pe West Ham pe teren propriu, cu scorul de 2-1. Englezul R. Sterling este cel mai bun marcator al echipei in grupe, cu 4 goluri inscrise in 5 patide. B. Mendy si J. Stones nu vor efectua aceasta deplasare, din pricina unor probleme de ordin medical.

Acest duel reprezinta ocazia perfecta pentru Guardiola de a da sansa unor jucatori tineri. Tinand cont de faptul ca are nevoie de un punct pentru calificare, ma astept la o partida dominata de Sahtior.

Pont Sahtior – Manchester City: 1x

Pronostic cota mare Sahtior – Manchester City: 1 solist

Scris de Marco Birlan.

STATISTICA PERSONALA – 2017 :

DECEMBRIE: 9 WIN / 6 LOSE

IANUARIE ( 114 WIN – 54 LOSE ) FEBRUARIE ( 127 WIN – 81 LOSE) ; MARTIE (114 WIN – 52 LOSE) ; APRILIE (126 WIN – 72 LOSE) ; MAI (175 WIN – 111 LOSE) ; IUNIE (97 WIN – 58 LOSE) ; IULIE (160 WIN – 96 LOSE) ; AUGUST (176 WIN – 89 LOSE) ; SEPTEMBRIE (188 WIN – 84 LOSE) ; OCTOMBRIE (165 WIN – 109 LOSE) ; NOIEMBRIE (114 WIN – 77 LOSE).

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi pariuri – Franta – Croatia – Cupa Mondiala BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC In aceasta seara, incepand cu ora 18:00, se va juca finala Campionatului Mondial, in care protagoniste vor fi Franta si Croatia, cele doua urmand sa se intalneasca p...
Ponturi pariuri – Croatia – Anglia – Cupa Mondiala BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC In aceasta seara, incepand cu ora 21:00, pe "Luzhniki Stadium" se va juca a doua semifinala a acestei editii de Campionat Mondial, in care Croatia si Anglia vor fi p...
Ponturi fotbal – Brazilia – Belgia – Cupa Mondiala BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Disputa dintre Brazilia si Belgia este de departe cea mai interesanta de la acest Campionat Mondial, in care protagoniste vor fi doua dintre favoritele la castigarea...