Miercuri 06.12.2017, cu incepere de la ora 21:45, va avea loc duelul Maribor – Sevilla, din cadrul rundei a 6-a a grupelor UEFA Champions League.

1 solist
Egal
2 solist

Cei de la Maribor ocupa ultima pozitie a clasamentului grupei E din UEFA Champions League, cu 2 puncte acumulate in 5 partide. Gazdele au parte de evolutii alternante in ultima perioada. Dupa o remiza in cupa cu O. Ljubljana, acestia au reusit sa o invinga pe Gorica in campionat, cu scorul de 2-1. D. Bohar si J. Mesanovic sunt golgheterii echipei in Champions League, acestia avand un gol inscris in grupe. Gazdele nu se pot baza in acest duel pe accidentatii A. Rajcevic, D. Sme si L. Zahovic.

De partea cealalta, Sevilla se gaseste pe pozitia a 2-a a clasamentului acestei grupe de Champions League, echipa avand 8 puncte obtinute dupa 5 etape. Oaspetii traverseaza o perioada foarte buna, cu 4 succese inregistrate in ultimele 5 partide oficiale. Etapa precedenta, Sevilla a reusit sa o invinga pe La Coruna pe teren propriu, scor 2-0. Francezul W. Ben Yedder este cel mai bun marcator al echipei in grupe, cu 6 goluri inscrise in 5 patide. D. Carrico si N. Pareja nu vor efectua aceasta deplasare, din pricina unor probleme de ordin medical.

Maribor nu mai are nicio sansa la primavara europeana, in timp ce Sevilla se poate califica in optimi, in cazul unui succes. Ma astept asadar la o partida dominata in intregime de spanioli.

Pont Maribor – Sevilla: nu marcheaza ambele echipe

Pronostic cota mare Maribor – Sevilla: scor corect 0-2

Scris de Marco Birlan.

STATISTICA PERSONALA – 2017 :

DECEMBRIE: 9 WIN / 6 LOSE

IANUARIE ( 114 WIN – 54 LOSE ) FEBRUARIE ( 127 WIN – 81 LOSE) ; MARTIE (114 WIN – 52 LOSE) ; APRILIE (126 WIN – 72 LOSE) ; MAI (175 WIN – 111 LOSE) ; IUNIE (97 WIN – 58 LOSE) ; IULIE (160 WIN – 96 LOSE) ; AUGUST (176 WIN – 89 LOSE) ; SEPTEMBRIE (188 WIN – 84 LOSE) ; OCTOMBRIE (165 WIN – 109 LOSE) ; NOIEMBRIE (114 WIN – 77 LOSE).

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi pariuri – Franta – Croatia – Cupa Mondiala BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC In aceasta seara, incepand cu ora 18:00, se va juca finala Campionatului Mondial, in care protagoniste vor fi Franta si Croatia, cele doua urmand sa se intalneasca p...
Ponturi pariuri – Croatia – Anglia – Cupa Mondiala BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC In aceasta seara, incepand cu ora 21:00, pe "Luzhniki Stadium" se va juca a doua semifinala a acestei editii de Campionat Mondial, in care Croatia si Anglia vor fi p...
Ponturi fotbal – Brazilia – Belgia – Cupa Mondiala BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Disputa dintre Brazilia si Belgia este de departe cea mai interesanta de la acest Campionat Mondial, in care protagoniste vor fi doua dintre favoritele la castigarea...