BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Duminica, de la ora 22:00, avem partida J Wilstermann – Blooming, din play-off-ul bolivian. Vor lua gazdele un avantaj substantial pentru mansa retur?

1 solist
Egal
2 solist

J Wilstermann a incheiat pe prima pozitie in grupa A, cu 32 de puncte adunate in 14 runde, golaveraj 42-13. In ultima etapa, a invins, in deplasare, pe Real Potosi, scor 6-0. A terminat sezonul regulat avand cel mai bun atac, unul vizibil in ultimele trei partide, in care Wilstermann a inscris 18 goluri.

Pe teren propriu, are sase victorii consecutive in campionat. In cinci dintre aceste meciuri, Wilstermann a inscris cel putin trei goluri. Un atac ce nu ia prizonieri atunci cand are sustinerea suporterilor.

Blooming s-a clasat pe pozitia a 4-a in grupa B, cu 17 puncte acumulate in 14 etape, golaveraj 18-20. In ultima runda, a pierdut, in deplasare, cu Nacional Potosi, scor 3-4. De fapt, Blooming a avut cu sase puncte mai mult adunate, insa doua probleme cu niste restante catre jucatori i-a adus aceste pedepse.

In deplasare, sunt trei victorii in ultimele patru meciuri, insa nu putem spune ca Blooming este o formatie foarte eficienta atunci cand joaca departe de casa. Inainte de aceasta serie destul de bunicica, oaspetii inregistrasera un singur succes in ultimele 10 meciuri de “afara”.

In ultima vreme, a fost un duel de 1x2, dovada si precedentele trei dispute de la Wilstermann – un egal, o victorie pentru gazde si un succes pentru oaspeti. Dar J Wilstermann a fost senzationala in acest sezon, mai ales pe teren propriu. Va vrea sa obtina un avantaj cat mai consistent inainte sa se deplaseze la Santa Cruz de la Sierra, acolo unde cele mai multe echipe se recunosc infrante.

Pont J Wilstermann – Blooming: J Wilstermann castiga

Pronostic cota mare J Wilstermann – Blooming: 2-0 scor corect

Articol scris de Paul

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi fotbal – Croatia – Anglia – Nations League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Croatia - Anglia este de departe cel mai interesant meci al zilei, avand fluierul de start programat la ora 21:45, urmand sa se dispute pe Stadionul Rujevica, acolo ...
Ponturi fotbal – Belgia – Elvetia – Nations League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Pe King Baudoin Stadium se va juca meciul dintre Belgia si Elvetia, din cadrul Ligii Natiunilor, care va incepe la ora 21:45. 1 solist Egal 2 solist Bel...
Ponturi fotbal – TSKA Moscova – Real Madrid – Champions League BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC Real Madrid va da piept cu TSKA Moscova, marti de la ora 22:00, pe "Luzhniki Arena", intr-o partida din Champions League. 1 solist Egal 2 solist TSKA Mo...