Ponturi fotbal – Bayern Munchen vs Mainz – Bundesliga

Bayern Munchen vs Mainz
Bayern Munchen vs Mainz – ultima reprezentatie a sezonului pe Allianz Arena pentru echipa lui Pep Guardiola. Dupa 3 infrangeri consecutive in campionat este de asteptat o tresarire de orgoliu a unor jucatori precum Schweinsteiger, Alcantara, Gotze, Thomas Muller sau Lewandowski. Propunerea pentru biletul zilei este Victorie Bayern si peste 2,5 goluri in meci.

Bayern a cedat toate punctele cu Freiburg, echipa ce lupta cu disperare pentru evitarea retrogradarii sau cu Augsburg si Leverkusen, echipe ce si-au consolidat pozitiile de EL si respectiv CL. De aceasta data primeste vizita lui Mainz, o echipa ce nu are nici o motivatie. Orice alt rezultat decat victoria bavarezilor ar fi o mare surpriza. Iar zecile de mii de suporteri ce vor fi in tribune asteapta nu numai victoria ci si un joc convingator si un spectacol cu multe goluri. Lipsesc in continuare Robben, Ribery si Alaba, dar primul 11 este format din jucatori de cel mai inalt nivel.

Bayern echipa probabila: Neuer – Rafinha, Boateng, Benatia, Bernat – Lahm, Schweinsteiger, T. Alcantara – M. Gotze, T. Muller, Lewandowski.

Mainz termina un nou sezon la mijlocul clasamentului, al saselea consecutiv in care se salveaza de la retrogradare. Echipa lui Martin Schmidt este adepta jocului ofensiv, sistemul de joc preferat fiind 433. In acest fel a reusit Mainz sa marcheze 54 de goluri in 33 de etape, avand al cincilea atac din Bundesliga. In schimb defensiva s-a dovedit a fi una subreda, cu 61 de goluri incasate, a treia de la coada intr-un astfel de clasament. Cu siguranta Mainz va primi multe goluri, dar sunt sanse reale sa si marcheze in poarta bavarezilor, acestia aratand mari sincope in ultimele meciuri. Concret, Bayern a primit 10 goluri in ultimele 5 partdide, o medie de doua goluri pe meci. Okazaki, Malli, Jairo sau Koo Ja-Cheol vor fi titulari, deci sunt premise pentru cel putin un gol marcat de Mainz.

Mainz echipa probabila: Karius – Brosinski, Bell, Noweski, Park – Geis, Baumartlinger, Koo Ja-Cheol – Jairo, Okazaki, Malli.

Ponturi fotbal Bayern Munchen vs Mainz: victorie Bayern si peste 2,5 goluri @ 1,44 la Sportingbet

Ponturi pariuri Bayern Munchen vs Mainz: peste 3,5 goluri @ 1,72 la Sportingbet

Scris de Valy

Ponturi Mai: 41W-27L-2V

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi Pariuri – Valenciennes – Lorient – Ligue 2 Vineri 24.11.2017, cu incepere de la ora 21:00, va avea loc duelul Valenciennes - Lorient, din cadrul rundei a 16-a a ligii secunde din Franta. 1 solist Egal 2 solist Cei de la Valencienn...
Ponturi Pariuri – Tours – GFC Ajaccio – Ligue 2 Vineri 24.11.2017, cu incepere de la ora 21:00, va avea loc duelul Tours - GFC Ajaccio, din cadrul rundei a 16-a a ligii secunde din Franta. 1 solist Egal 2 solist Cei de la Tours ocupa p...
Ponturi Pariuri – Paris FC – Quevilly Rouen – Ligue 2 Vineri 24.11.2017, cu incepere de la ora 21:00, va avea loc duelul Paris FC - Quevilly Rouen, din cadrul rundei a 16-a a ligii secunde din Franta. 1 solist Egal 2 solist Cei de la Paris F...