BONUS: 250 RON PARIU FĂRĂ RISC
ÎNREGISTRARE

Ora 20:00 programeaza disputa dintre BATE Borisov si Qarabag, campioanele Belarusului si Azerbaijanului, cele doua urmand sa se intalneasca pe “Borisov Arena”.

1 solist
Egal
2 solist

BATE Borisov este favorita acestei infruntari, conform agentiilor de pariuri, fiind ce-i drept o echipa mai buna, ce are de partea sa si avantajul propriului teren, acolo unde suporterii joaca un rol important deseori. Campioana Belarusului are destula experienta europeana, avand in vedere faptul ca in intreaga sa istorie a jucat de cinci ori in grupele Ligii Campionilor, ultima data in sezonul 2015/2016. Echipa lui Alyaksey Baha si-a inceput aventura europeana in aceasta stagiune din turul al doilea al preliminariilor Champions League, dand piept cu HJK, pe care a invins-o cu 1-2 la general, urmand apoi un succes cu 0-1 pe terenul celor de la Qarabag, luand astfel o optiune importanta la accederea in play-off-ul competitiei.

Qarabag este vazuta ca outsidera in aceasta disputa, conform agentiilor de pariuri, fiind ce-i drept dezavantajata de faptul ca va evolua in deplasare, pe un teren pe care gazdele clacheaza rar. “Calaretii” au acumulat suficienta experienta europeana in ultimii ani, tinand cont de faptul ca in ultimele patru sezoane au jucat de fiecare data in grupe, de trei ori in Europa League si o data in Liga Campionilor, chiar in stagiunea anterioara. In aceasta editie de Champions League, echipa antrenata de Gurban Gurbanov a inceput inca din primul tur, dand piept cu Olimpija Ljubljana, pe care a invins-o cu 1-0 la general, trecand apoi de Kukesi, in fata careia s-a impus cu 3-0. Qarabag are o misiune dificila in aceasta seara, avand in vedere faptul ca este obligata sa se impuna, iar in acelasi timp sa marcheze minim doua goluri.

Qarabag va incerca cu siguranta sa obtina victoria, fiind unica sa sansa la calificare, in timp ce BATE Borisov va cauta sa obtina un rezultat pozitiv, astfel ca ne asteptam la un meci disputat, in care reusitele vor veni atat la o poarta, cat si la cealalta.

Pont BATE Borisov – Qarabag: peste 1,5 goluri

Pronostic cota mare BATE Borisov – Qarabag: ambele marcheaza