Romanca tinteste al doilea turneu de Grand Slam la rand

Daca in urma cu o luna Simona Halep a cucerit primul ei titlu de Grand Slam, pe zgura de la Roland Garros, acum poate profita de forma buna avuta, pentru a se impune si pe iarba de la Wimbledon. Simona a inceput destul de bine turneul, in prima runda impunandu-se in minimum de seturi.

Cei care cred ca romanca va impresiona placut si pe iarba de la Wimbledon sunt invitati sa parieze la cota 101.0 pe faptul ca Simona Halep va cuceri al doilea turneu de Grand Slam la rand. De aceasta cota pot profita cei care se vor inregistra la Betfair pana pe 4 iulie, ora 14:00, folosind codul ZFBNEP. Plaseaza apoi un pariu pre-live de pe piata Sportsbook, pana la aceeasi data, pe faptul ca Simona Halep se va impune la Wimbledon.

BetfairNu risti decat 5 RON

Simona Halep este cotata cu 101 la castigarea Wimbledon, cel mult 5 lei luandu-se in calcul in vederea cotei marite, asta insemnand ca daca liderul mondial va castiga al doilea turneu de Grand Slam la rand vei obtine maxim 505 lei. Astfel, miza se va rambursa cash, in vreme ce restul de 500 lei il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore. Tot de pe piata Sportsbook trebuie plasat si freebetul la o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Cum particip?

  1. Inregistreaza-te la Betfair pana pe 4 iulie, ora 14:00, utilizand codul ZFBNEP
  2. Efectueaza o depunere
  3. Sportsbook
  4. Wimbledon (Cupoane recomandate)
  5. Ladies outright betting
  6. Mizeaza pana la aceeasi ora ca Simona Halep va castiga turneul de la Wimbledon