Cota reala poate fi oricat de mica doresti

Poate cel mai asteptat Grand Slam de catre romani se afla aproape de jumatate, in continuare putand profita de promotiile caselor de pariuri. Spunem cel mai asteptat deoarece aici Simona Halep a obtinut cea mai buna performanta, atingand de doua ori finala, ultima oara anul trecut. De asemenea, suntem curiosi sa vedem daca “regale zgurii” va reusi sa obtina trofeul cu numarul 11 la Roland Garros. Este vorba, desigur, despre ibericul Rafael Nadal.

Probabil cea mai buna promotie dedicata turneului de Grand Slam ce vizeaza utilizatori noi vine de la casa de pariuri Netbet. Aici orice prim pariu ai plasa pe castigatorul unui meci de pe tabloul de simplu masculin sau feminin, acesta va avea cota 10.0. Eligibili la promotie sunt cei care se vor inregistra la Netbet pana duminica viitoare, inaintea finalei masculine, folosind codul “TENIS”. Depune apoi prin orice metoda, cu exceptia Skrill si Neteller, dupa care efectueaza un prim pariu live sau pre-live, singur pe bilet, pe castigatorul oricarui meci de pe tabloul de simplu de la Roland Garros, indiferent de cota sa.

NetbetIti poti inzeci miza foarte usor

Pariurile pe rezultatul final la Roland Garros au cota 10, cel mult 50 lei luandu-se in calcul in vederea cotei marite.

Asta inseamna ca ai putea castiga maxim 500 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site il vei primi cash instant, pentru ca restul sa ti se crediteze ca bonus in cel mult 72 ore. In caz ca pariul este necastigator ti se va rambursa sub forma de bonus dublul mizei, pana la 100 lei. In termen de 7 zile trebuie rulat bonusul pe o cota minima de 1.6, daca preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. In cazul unui pariu castigator rulajul trebuie efectuat de 4 ori, iar in cazul unuia necastigator de 6 ori. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar si cele tip Handicap sau Under/Over nu conteaza la rulaj.

Cum pot participa?

  1. Inregistreaza-te la Netbet pana in 10 iunie folosind codul TENIS
  2. Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller
  3. Sport/Pariuri live
  4. Alege un castigator/o castigatoare a unui meci de pe tabloul de simplu de la Roland Garros
  5. Daca se va impune vei castiga maxim 500 lei
  6. Daca va pierde vei primi dublul mizei inapoi, pana la 100 lei