Dublul mizei inapoi daca pariul e necastigator

Intr-o finala a Ligii Campionilor precum Real Madrid vs Liverpool, care va incepe sambata, de la ora 21:45, este destul de dificil sa anticipezi un pronostic care sa aiba si o cota mare, intrucat proftul sa fie unul decent.

Cu promotia casei de pariuri Netbet poti uita, practic, de aceasta grija, deoarece aici orice selectie plasata pe finala Champions League are cota 10.0, oricat de mica ar fi cota reala. Eligibili la promotie sunt toti cei care isi vor crea cont la Netbet pana la startul partidei sau chiar in timpul ei, utilizand codul “COTA10”. Efectueaza apoi un depozit, cu exceptia Skrill si Neteller, dupa care poti plasa un pariu live sau pre-live pe orice selectie in meciul dintre Real Madrid si Liverpool.

NetbetAlege din cele peste 230 pariuri

Orice selectie are cota 10 in finala Champions League, cel mult 50 lei calificandu-se la aceasta cota marita.

Asta inseamna ca daca pariul este “verde” vei primi cel mult 500 lei. Astfel, castigul conform cotei normale il vei primi cash instant, in vreme ce restul ti se va credita ca bonus in maxim 72 ore. In cazul in care pariul este necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei. Bonusul trebuie rulat in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 1.6, fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6 in cazul in care preferi un bilet multiplu. Daca pariul pe finala Champions League este castigator rulajul trebuie efectuat de 4 ori, iar daca e necastigator de 6 ori. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar si cele tip Handicap sau Under/Over nu se califica la rulaj.

Cum pot obtine bonusul?

  1. Creeaza-ti cont la Netbet utilizand codul “COTA 10”
  2. Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller
  3. Sport/Pariuri live
  4. Plaseaza un prim pariu pe orice selectie in meciul dintre Real Madrid si Liverpool
  5. Vei primi dublul mizei inapoi, pana la 100 lei, daca pariul este necastigator