Poti plasa si bilete multiple

Turneul de Grand Slam de la Roland Garros se apropie de sfarsit, in acest moment aflandu-ne in faza sferturilor, una in care avem placerea de a vedea la lucru jucatori ce la startul turneului nici nu banuiam ca vor ajunge atat de departe, mai ales daca ne referim la tabloul de simplu masculin.

Pentru a te motiva sa plasezi in continuare pariuri pe Roland Garros, casa online Maxbet iti prezinta o promotie la care sunt eligibili toti utilizatorii si in urma careia poti castiga in fiecare din cele 5 zile ramase un freebet in valoare de 50 lei. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi in aceeasi zi 5 pariuri de la Roland Garros, fie ele live sau pre-live. Cota minima a fiecarui pariu este 2.00, iar miza minima 50 lei. De asemenea, poti plasa bilete care sa contina doar evenimente de la Roland Garros, cota minima trebuind sa fie tot 2.00.

MaxbetIei freebetul indiferent de rezultate

Toate cele 5 pariuri trebuie sa se incheie in aceeasi zi in care le-ai plasat pentru a obtine zilnic 50 RON bonus la Roland Garros.

Bonusul va fi sub forma de freebet si il vei primi imediat dupa incheierea ultimei partide care se califica la promotie, indiferent ca pariurile sunt castigatoare sau nu. Freebetul trebuie plasat in cel mult 24 ore de la creditare pe un pariu/bilet cu o cota minima de 2.00.

Cum pot participa?

  1. Inregistreaza-te la Maxbet aici daca nu ai deja cont
  2. Pariuri/Pariuri live
  3. Plaseaza 5 pariuri la Roland Garros conform conditiilor
  4. Pentru fiecare zi in care faci asta vei primi un freebet de 50 lei
  5. Freebetul trebuie pariat in maxim 24 ore pe o cota minima de 2.00