Clasamentul se stabileste pe baza de puncte

Un nou weekend in care vom avea parte de meciuri din campionate din Europa este pe cale sa inceapa, meciuri destul de interesante urmand a se desfasura in aceasta runda. Casa de pariuri Fortuna  face o selectie a celor mai importante jocuri din fiecare weekend, dandu-va ocazia de a paria pe ele, dar fara bani reali, ci de divertisment. In schimb, daca te numeri printre primii clasati in fiecare etapa vei primi un freebet, care poate ajunge pana la 100 lei.

Concursul se numeste “Derby Fun”, avand o sectiune speciala, care se poate gasi pe pagina principala Fortuna. Poti participa la concurs chiar si daca nu ai niciun ban in cont, fiind eligibil orice utilizator Fortuna. In fiecare weekend cu ligi europene Fortuna va selecta 10 meciuri, tu trebuind ca la fiecare sa pronostichezi atat rezultatul final (1 X 2), cat si scorul corect, cele doua putand fi diferite. Spre exemplu, poti pronostica faptul ca un meci se va incheia cu victoria oaspetilor (2), dar si ca scorul corect va fi 1-0 pentru gazde.

FortunaNu te costa nimic sa alegi pronosticurile

Obtine un bonus saptamanal fara sa pariezi pe bani reali, pentru fiecare rezultat final anticipat corect urmand sa primesti 1 punct, iar pentru fiecare scor corect 3 puncte.

Prin urmare, un meci iti poate aduce un punctaj maxim de 4 puncte. Pariurile pot fi efectuate pana la startul meciului respectiv. Dupa ce ai plasat toate pariurile, trebuie sa le confirmi introducand adresa de mail pe care ai folosit-o cand te-ai inregistrat la Fortuna sau, daca nu, CNP-ul tau.

Dupa cum am spus la inceputul articolului, in fiecare etapa poti castiga un freebet in valoare de 100 lei, acesta fiind premiul pentru primul loc. Vor fi premiati primii 10 clasati in fiecare etapa, ocupantii celorlalte doua locuri de pe podium primind 50 lei, celor care se vor clasa pe locurile 4-6 li se vor credita un freebet de 20 lei, iar ultimilor 4 unul de 10 lei.  Freebeturile se vor credita in cel mult 48 ore de la incheierea ultimului din cele 10 meciuri.

Asta nu este insa tot, la finele sezonului fiind premiati primii 15 clasati, pentru a afla clasamentul general adunandu-se punctele din fiecare etapa. Primul clasat va primi un freebet de 500 lei, ocupantii celorlalte doua pozitii de pe podium vor primi unul de 300 lei, celor aflati pe locurile 4-6 li se va credita un freebet de 200 lei, cei de pe locurile 7-10 vor primi unul de 100 lei, iar ultimii 5 unul de 50 lei. Atat clasamentul pe etapa, cat si cel general pot fi vazute in pagina promotiei.

Cum pot participa?

  1. Daca nu ai cont la Fortuna inregistreaza-te aici
  2. Pariaza online -> Derby fun
  3. Indica rezultatul final (1 X 2) si scorul corect pentru cele 10 meciuri saptamanale aflate in lista
  4. Confirma-ti pronosticurile introducand adresa de mail sau CNP-ul tau

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Pariaza pe ligile europene si castiga doua bonusuri Bonusurile le obtii indiferent de rezultate In acest weekend se desfasoara multe partide importante in campionatele de top ale Europei, dar si in Liga I din Romania, partide care pot securiza locul u...
Succesul Barcelonei contra Celtei Vigo este cotat cu 10 Poti castiga cel mult 500 lei Cu 6 etape inainte de finalul campionatului spaniol, Barcelona se afla la 11 puncte in fata celor de la Atletico Madrid, clasati pe pozitia secunda. In aceasta runda int...
Fiecare misiune completata iti aduce un Full Bet Full Betul trebuie rulat o singura data La sfarsitul lunii martie casa de pariuri Betano a lansat un sistem de recompense, care cu siguranta va fi pe placul utilizatorilor. Cel putin o data pe saptam...