Adversara se lupta pentru evitarea retrogradarii

Diferenta dintre Manchester City si rivala Manchester United, ocupanta pozitiei secunde, este de 13 puncte in favoarea “cetatenilor” inaintea partidei pe care acestia o vor disputa in deplasare cu Stoke, ocupanta penultimei pozitii. Meciul va incepe diseara la ora 22:00, in mod normal elevii antrenati de Pep Guardiola netrebuind sa aiba vreo emotie in castigarea lui.

Drept urmare, multi pariori vor miza pe victoria lui Manchester City. Daca si tu esti de parere ca formatia oaspete va obtine toate cele 3 puncte ar fi bine sa nu ratezi promotia casei de pariuri Netbet, care prezinta cota 10.0 pentru o victorie a “cetatenilor” in meciul de diseara. La promotie sunt eligibili cei care se vor inregistra utilizand codul “COTA10”.

Dupa inregistrare efectueaza un depozit, insa ai grija sa nu o faci prin metodele Skrill sau Neteller, fiindca altfel nu vei fi eligibil la promotie. Mizeaza apoi pre-live pe victoria lui Manchester City impotriva lui Stoke. Cel mult 50 lei se iau in calcul la cota marita, ceea ce inseamna ca tu ai putea castiga maxim 500 lei.

Netbet“Cetatenii” sunt mari favoriti

Liderul din Premier League are cota 10 la victorie, daca se va impune castigul conform cotei normale fiindu-ti creditat cash, iar restul sub forma de bonus in maxim 72 ore.

In cazul in care Manchester City nu castiga ti se va rambursa, tot sub forma de bonus, dublul mizei, pana la 100 lei. Bonusul trebuie rulat in cel mult 7 zile pe o cota minima de 1.6, in cazul unei cote marite fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Daca Manchester City va castiga cu Stoke rulajul trebuie efectuat de 4 ori, iar daca nu se va intampla asta, de 6 ori.

Ce trebuie sa fac?

  1. Inregistreaza-te la Netbet pana luni, ora 22:00, folosind codul bonus “COTA10”
  2. Efectueaza un depozit prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller
  3. Sport
  4. Premier League (Cele mai populare)
  5. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria lui Manchester City in fata lui Stoke
  6. Maxim 50 lei se iau in calcul la cota marita
  7. In cazul in care Manchester City nu va castiga ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Cota marita pentru orice selectie in CFR Cluj-FCSB Se dueleaza primele doua clasate Duminica, incepand cu ora 20:45, CFR Cluj va primi vizita celor de la FCSB, intr-o partida care se anunta foarte interesanta, avand in vedere ca, foarte probabil, una...
Pariaza la cota 10 pentru victoria lui Liverpool “Cormoranii” au o forma buna pe teren propriu Liverpool ar putea profita de meciurile amanate in aceasta runda pe care le au adversarele din fata sa in clasament, urcand pe locul al treilea. La prima...
Luna martie vine cu un bonus de 300 RON Promotia dureaza pana pe 31 martie Pentru prima luna a primaverii, cea mai apreciata casa online din Romania, Unibet, a decis sa mareasca bonusul de inregistrare. Vorbim despre unul de 100%, pana la ...