Sportingbet

Cote marite special pentru NBA si multiple imbunatatite la Unibet

Noul sezon din NBA debuteaza pe 26 octombrie 2016 cu partida dintre campioana sezonului trecut Cleveland Cavaliers si New York Knicks.

cote marite special pentru NBA

Golden State  Wariors au pierdut finala sezonului 2015-2016  dupa ce ,,cavalerii” din Cleveland au avut o revenire incredibila de la 1-3. Asta desi ei au dat MVP-ul competitiei pe Steph Curry.

Pentru a nu repeta istoria de anul trecut cei de la Wariors l-au inregimentat pe Kevin Durant astfel incat in opinia bookmakerilor sunt favoriti sa castige titlul in viitorul sezon.

La randul sau Steph Curry, MVP al competitiei  in ultimele 2 sezoane, este favorit sa castige titlul de Regular Season MVP si in acest sezon gratie jocului sau complet dar si incredibilelor sale aruncari de 3 puncte.

Pentru a marca startul noului sezon agentia de pariuri online Unibet vine in intampinarea jucatorilor sai cu o oferta de cote marite special pentru NBA.

Cote marite special pentru NBA

Cotele speciale sunt disponibile din data de 21 octombrie pana la inceperea primului meci Cleveland Cavaliers – New York Knicks pe data de 26 octombrie la ora 3:00 AM.

Cote anterioare Cotele marite special
NBA Outrights: Golden State Warriors 1.75 2.00
NBA Regular Season MVP: Stephen Curry 4.00 5.50
Multipla speciala: Golden State x Stephen Curry 9.00

Daca nu ai cont la Unibet poti sa-ti deschizi unul aici.

Promotiei i se aplica termeni si conditii.

ATENTIE! Pentru weekend casa de pariuri Unibet a pregatit si o oferta de multiple imbunatatite:

  • Tottenham, Arsenal si Leicester – toate  sa castige-22.10.2016 – cota 6.00
  • Everton, Arsenal si Liverpool – toate sa castige-22.10.2016 – cota 3.00
  • Manchester United si Manchester City – toate sa castige – cota 6.00
  • KRC Genk, AA Gent si Standard de Liege – toate sa castige – cota 4.00
  • Barcelona, Juventus,Manchester United si PSG – toate sa castige – cota 13.00

Pariurile imbunatatite le gasiti aici.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Cote atractive la pariuri in La Liga, Premier League si Serie A Cotele la pariuri pentru meciurie de top din Europa Cele mai importante echipe din Champions League si Europa League sunt urmarite atent de pariori si cand acestea disputa meciuri in campionatele lor...
Excursie gratuita pentru 6 persoane in Dubai Excursie gratuita pentru 6 persoane in Dubai Daca citesti aceste randuri, inseamna ca deja ai facut primul pas al drumului catre orasul celor mai inalte cladiri din lume. Inceputul verii vine la agen...
Cupa Confederatiilor 2017 – program, detalii, bonusuri pariuri Cupa Confederatiilor 2017 - program, detalii, promotii pariuri Sâmbătă, 17 iunie 2017, se da startul celei de-a cincea ediţie a Cupei Confederaţiilor la fotbal, ce urmeaza sa se desfasoare în Rusia. ...